Egy kis √©szak-koreai hangulat: k√∂rlevelet √≠rt az iskol√°knak az igazs√°g√ľgyi t√°rca, amiben arra pr√≥b√°lj√°k r√°venni az igazgat√≥kat, hogy j√ļnius 4-√©n d√©lut√°n hatkor √©nekelj√©k el a barackf√°s dalt. Az szerintem m√©g belef√©r, ha egy korm√°ny megrendel p√°r √©rtelmetlen propagandasz√°mot, ez t√©nyleg mindehol, m√©g a jobb helyeken is megesik. De hogy ezt megpr√≥b√°lj√°k r√°erŇĎltetni az iskol√°kra az el√©gg√© h√°tborzongat√≥. A miniszt√©rium l√©nyeg√©ben egy kor√°bbi k√∂zlem√©nyt k√ľld√∂tt sz√©t, r√°ad√°sul az eg√©sz dolog zavaros. Hatkor m√°r sehol sincs iskola, teh√°t az eg√©sz lev√©l feleslegesnek tŇĪnik. Nem is mondj√°k, hogy √©nekeltetni k√©ne a gyerekeket, azt viszot igen, hogy ha b√°rhol dalolnak, azt vegy√©k vide√≥ra. Az eg√©sznek olyan hangulata van, hogy "k√∂telezŇĎ utas√≠t√°st ugyan nem tudunk adni, de akinek van f√ľle, az √©rti".

Ja, √©s a magyar korm√°ny a Youtube-ot favoriz√°lja, b√°r ezt k√©pmutat√≥ m√≥don nem mondja ki kereken, csak egy sz√∂rnyŇĪ, alpesivaluta-t√≠pus√ļ fordulattal:

Az √Ėsszetartoz√°s Dal√°nak video felv√©tel√©t fel kell t√∂lteni a legismertebb videomegoszt√≥-port√°lra

√Čs aki nem olvasta volna kor√°bban: a szerzŇĎ a Bolyki testv√©rektŇĎl lopta az √∂tletet, √≠gy az √∂sszetartoz√°snak igaz√°b√≥l k√©t dala is van, ami nagyszerŇĪen szimboliz√°lja az eg√©sz akci√≥ √©rtelm√©t.