K√°lomista Zsuzsa vezeti az MTVA arch√≠vum√°t. Az MTVA megmagyar√°zhatatlan m√≥don megtagadta, hogy az Index kitegyen k√©t t√©v√©interj√ļt. Vagyis az eset m√©gsem megmagyar√°zhatalan, csak piti, k√≠nos √©s szomor√ļ. Ez itt maga a fideszes uralkod√≥ oszt√°ly.

Antall J√≥zsef hal√°l√°nak √©vfordul√≥j√°ra k√©t t√©v√©interj√ļj√°t szerette volna kitenni az Index. Mivel ezeket az MTV forgatta annak idej√©n, enged√©lyt k√©rtek a jogut√≥d MTVA-t√≥l, hogy kirakhass√°k. Az MTVA indokl√°s n√©lk√ľl megtagadta a k√©r√©st, amit term√©szetesen k√©rd√©s n√©lk√ľl teljes√≠tenie kellett volna egy k√∂zszolg√°lati m√©diac√©gnek. A k√∂vetkezŇĎ sz√∂veggel hessegett√©k el az Indexet:

"Sajnos nem tudjuk odaadni a kért felvételeket."

Ez m√©g a fideszes szolgam√©di√°r√≥l is erŇĎs lenne. De nem egy bossz√ļ√°ll√≥ feles√©gtŇĎl. Az ach√≠vum igazgat√≥ja ugyanis K√°lomista Zsuzsanna. Akinek a f√©rje K. G√°bor. Akinek a filmj√©t egy hete h√ļzta le az Index. Az indexes Panyi szerkesztŇĎ √≠gy vezette le az √ľgyet a mikroblogj√°n:

Kálomista Zsuzsanna Kálomista Gábor felesége.

K√°lomista G√°bor a Coming Out producere.

Az Index nem volt elragadtatva a filmtŇĎl.

A k√©sz√≠tŇĎk nem voltak elragadtatva az Index kritik√°it√≥l.

Az Antall-beszédet nem kaptuk meg.

<3 MTVA

Ahol eg√©szs√©gtelen a hatalomkoncentr√°ci√≥, ott okszerŇĪen √≥ri√°si hatalomra tesznek szert a port√°sok is, nemhogy az igazgat√≥k.