Humperdickk bloggert felzaklatta, hogy egy posztban zombiknak, sőt kártékony zombiknak neveztem a Bajnai Gordont Gyurcsánnyal összeborulásra ösztökélő Örökös Aláírókat. Remek gyalázkodással vágott vissza.

Advertisement

Humperdickk blogger a jelek szerint nem rossz, hanem jó dolognak tartja a közös baloldali listát, és nem ért egyet azzal, hogy az SZDSZ bukása után tovább aláíró, aláíró és megint aláíró aláírók zombik lettek. Ezt ebben a formában közölni persze unalmas lenne, ezért Humperdickk azt találta ki, hogy összehasonlítja Heller Ágnes és Konrád György, illetve Parti Nagy Lajos és Závada Pál életútját az enyémmel, dátumról dátumra ugrálva. Ez nem tudom, mire jó, de kétségtelenül látványos és rendkívül megtisztelő. A cél persze az, hogy kiderüljön, hogy egy bunkó vagyok. Ezt ezer egyszerűbb módon be lehetett volna mutatni. A legjobb részek azok, ahol blogger kollégám azzal szégyenít meg, hogy 1973-ban, háromévesen én még csak a pöcsöm felfedezésénél tartottam, amikor Konrád György már ellenállt a kommunistáknak.

Advertisement

Ez elegáns találat volt, fájt is nagyon.

Ha szeretnél nagy munkával összehozott, sok linket tartalmazó, tökéletesen összefüggéstelen, de igen hatásos gyalázkodó posztot olvasni, hát tessék, itt van.

Advertisement

Köszönet kissferónak a linkért!

Share This Story

Get our newsletter