Illustration for article titled Az ifjúság megmérgezése 2. – ezt a cikket akár én is írhattam volna

Már amennyiben tényleg jól tudnék paródiát írni. Abban az esetben minden betűjét vállalnám.

Advertisement

A Nemzeti Arcvonal szövegéről van szó, amelyet a fesztiválok fertőjében fetrengőkről adott közre két nappal ezelőtt. De vajon kinek állt érdekében megvárni vele a szezon legvégét?

Arra jutottunk Inkeivel, hogy a zsidók, a cionisták vagy a buzik vannak a megkésettség mögött.

Advertisement

Minden hülyeségért persze nekünk sem kéne lehajolnunk, de ennek annyira tökéletes minden betűje, hogy egyszerűen muszáj volt. Gyanakodtam is egy darabig, hogy esetleg tényleg paródia az egész – a szerző neve, miszerint Varga-Vikernyés Sándor, csak erősítette ezt –, de aztán megnéztem az oldalon a többi hírt, cikket, tudósítást és egyebet, és kb. elmúltak a kételyek.

Egy cikksorozat 2. részéről van szó egyébként, amely az Eszmei Iránytű rovatban jelent meg. Olvassátok el az egészet, a legszívesebben egy az egyben átkopíroztam volna, de aztán győzött az önmérséklet, és csak a legkedvencebb részeimet válogattam ki belőle:

 • Ezek a fesztiválok, vagy inkább kábítószer orgiák szintén a magyar ifjúság megsemmisítésére törekednek, de tulajdonképpen végcéljuk az egész társadalom emberalattivá süllyesztése.
 • Ezek a rendezvények úgynevezett kikapcsolódást és szórakozást kínálnak a fiatal embereknek, de ha kicsit jobban megvizsgálunk egy-két ilyen programot, akkor a józan gondolkodású ember egyből leszűri, hogy ez valójában csak beteges hedonista élvezkedés, amit szintén a cionista háttérhatalom termelt ki magából.
 • A fesztiválok alappillére a woodstocki hippi fesztivál, ami zsidó szellemiséggel átitatott kábítószeres buziorgiának is lehet nevezni.
 • Elég megnézni például a nemrég lezajlott Balaton Sound-ot. Narkotikumoktól fejét vesztett tömeg, homoszexuálisok, prostituáltak, és szép számmal megfordultak afrikai bevándorlók is. Ott dolgozók elmondása szerint nyilvánosan létesítettek szexuális aktust fiatal fehér lányokkal.
 • A fellépők között ott volt a zsidó David Guetta és a néger rapper Ludacris is, aki egy televíziós interjúban kis szemétdombnak nevezte Magyarországot.
 • A liberális-zsidó 444.hu tavaly még csábította is a fiatalokat a rendezvényre, kábítószerezésre és züllésre buzdítva őket.
 • Nem különb a jelenleg is tartó Sziget fesztivál, aminek majdnem az egész közönsége kábítószer fogyasztó.
 • Bevándorlók itt is szép számmal megfordulnak, és a szervezők nagymértékben propagálják a homoszexualitást.
 • Az Ozora fesztiválra elég csak egy pillantást vetni, azonnal nyilvánvalóvá válik annak lumpen-cionista szellemisége.
 • Idén egy holland drogos meg is halt a tombolásban, lelke pedig a pokolba távozott.
 • Ezeken a fesztiválokon a tömegből kiszabadul az állati ösztön. Kivetkőznek önmagukból, extázisban élvezik egyre szerényebb anyagi lehetőségeiket, nem ismerve sem Istent sem embert. A romlottság bűze körül öleli őket. Végül önként áldozzák fel magukat a liberalizmus oltárán, a szabadkőműves-zsidó urak örömére.
 • Sajnos a résztvevők többsége 16-20 év körüli fiatal. A gyermekeket ebben a korban lehet a legjobban befolyásolni, így a szülők felelőssége, hogy elengedi-e a gyerekét egy olyan helyre, ahol a kábítószer és a bűn megkörnyékezi, és végül tönkreteszi.
Advertisement

Az a baj, hogy összezavarodtam. Negyed órája ment el a 16-20 év közötti gyerek a Szigetre. Mi lesz, ha este hétig – akkortájt találkozunk kint – megkörnyékezi a kábítószer és a bűn? De eszembe jutott egy még rosszabb: mi lesz, ha hirtelen feláldozza magát a liberalizmus oltárán?

Van azonban még valami. Azt írja Varga-Vikernyés, hogy “Krím visszacsatolásával megszűnt például a Kazantip nyilvános orgiája”. Hát dehogy szűnt. Sajnos úgy néz ki, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics is a cionista szabadkőművesek mozdonyát fűti. Szomorú, nagyon szomorú.

Advertisement

[képünkön a Szigetet elárasztó bevándorlók és szálláscsinálóik figyelhetők meg, gb-fotó]

Share This Story

Get our newsletter