This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az hitte a hülye cseh, hogy a saját szobájában jár

Összevert egy cseh egy német szállóvendéget egy győri szállodában, mert azt hitte, egy betolakodó, pedig csak két emelettel feljebb ment a kelleténél. Ha nem alkohol a bűnös, azt mondtuk volna, klasszikus szmókerbaleset.

Melyikünk ne keverte volna össze valaha az emeleteket? A Retek utcai lakásunkban egy vendég egyszer kopogtatás nélkül nyitott be hozzánk, aztán csodálkozott, hogy miért csókolódzik az előszobánkban két öltönyös faszi két csak bugyit viselő lánnyal. A megoldás sajnos az volt, hogy az egy emelettel alattuk működő kuplerájba ment be.

Advertisement

Hasonló történt most Győrben, ahol a 31 éves cseh szállóvendég hajnalban visszaért a diszkózásból, de a szobaajtaja elé érve hangokat hallott odabentről. Emberünk úgy érezte, hogy az egyetlen logikus reakció erre berúgni a bezárt ajtót, berontani a fürdőszobába és ott kérdés nélkül összeverni, akit talál. A sztorival csak az volt a probléma, hogy hősünk igazi szobája két emelettel lejjebb volt.

Share This Story

Get our newsletter