Enn√©l m√°r csak az lenne szebb, ha egyenesen a korm√°nyt vagy mondjuk Gyurcs√°ny Ferencet okoln√° a FŇĎv√°rosi K√∂zter√ľlet-fenntart√≥ Zrt., de ink√°bb csak annyit mondtak, hogy ŇĎk kevesebb h√≥ra sz√°m√≠tott√°k, fŇĎleg az alapj√°n, amit az Orsz√°gos Meteorol√≥giai Szolg√°lat elŇĎrejelzett. √Āll√≠t√°suk szerint csak reggel hatkor kaptak √©szhez, hogy j√≥val t√∂bb h√≥ esett, mint az √∂t centim√©ter, amit elŇĎrejeleztek nekik. Arr√≥l ink√°bb nem sz√≥lok semmit, hogy gyakorlatilag az utols√≥ vid√©ki kocsm√°ros is tudta, hogy ha valamelyik nap be fogja ter√≠teni a h√≥ az orsz√°got, az ma lesz. Sz√≥ szerinti MTI k√∂zlem√©ny a kattint√°s ut√°n:¬†

Kevesebb, legfeljebb √∂t centim√©teres h√≥ra sz√°m√≠tott az Orsz√°gos Meteorol√≥giai Szolg√°lat elŇĎrejelz√©se alapj√°n a FŇĎv√°rosi K√∂zter√ľlet-fenntart√≥ Zrt. (FKF) - k√∂z√∂lte SzŇĪcs Panni, a Budapesti V√°ros√ľzemeltet√©si K√∂zpont (BVK) sz√≥vivŇĎje h√©tfŇĎn az MTI megkeres√©s√©re. T√°j√©koztat√°sa szerint 67 j√°rmŇĪ volt az utakon √©jszaka.

Reggel 6 √≥rakor der√ľlt ki, hogy az elŇĎre jelzett √∂t centim√©tern√©l j√≥val t√∂bb h√≥ hullott az √©jjel, √≠gy t√∂bb j√°rmŇĪre lesz sz√ľks√©g, ez√©rt az √∂sszeset munk√°ba √°ll√≠tott√°k.