Az ezen a képen látható iPhone egy ócska, régi darab?

Illustration for article titled Az ezen a képen látható iPhone egy ócska, régi darab?

A rendőrség szerint az Akácfa utcában meggyilkolt prostituált mobilja nem volt alkalmas videofelvétel készítésére, úgyhogy politikus ügyfélről sem tudnak.

Advertisement

A Bors május elején dobta be az értesülést, amely szerint politikus is volt a meggyilkolt Nancy ügyfelei között: az ügyből kisebb belpolitikai botrány lett, igazi bulvárkonteók láttak napvilágot, most azonban a rendőrség közölte, nincs bizonyíték, ami politikusi kapcsolatra utalna.

Advertisement

A hvg.hu által idézett rendőrségi forrás szerint a meggyilkolt lány telefonjával nem is lehetett videót készíteni, mert az “egy ócska, régi darab”. Másik telefon még nem került elő, és a nyomozók által meghallgatott barátnő mobilján sem voltak politikusról készült felvételek.

A fenti információ akkor lesz elgondolkodtató, ha megnézzük a lányról készült és az ügyet mindenütt kísérő fotót, amin egy egész újnak tűnő iPhone látható. Persze simán lehet, hogy a telefon nem is az övé volt, de amilyen megbecsülése van manapság a rendőrségnek nálunk, nem meglepő, hogy mindez csak tovább fűti a konteókat.

Advertisement

A rendőrség egyébként Nancy meggyilkolásával egy Yao Daopeng nevű kínai férfit gyanúsít, aki már nem tartózkodik Magyarországon.

(via hvg.hu, via panyikapitany tumblr)

Share This Story

Get our newsletter