Charles Pál Dózsa ötvennégyszer játszotta el, hogy Sydney-i éttermekben evett, aztán nem volt hajlandó fizetni. A nyolcvanas években bevitte a helyi jard, közben pedig úriemberként dícsérte a rendőrök dzsúdótechnikáját, bár erélyesen megkérte őket, hogy azonnal vegyék le a kezüket a péniszéről.

A feltehetőleg 1988-ban forgatott felvétel akkor készült, amikor az ötcsillagos Sheraton-Wenthworth szálloda éttermében nem volt hajlandó kifizetni egy 48 dolláros számlát. Dózsa bűnösnek vallotta magát, mondván "befolyás alatt állt", ami a videót elnézve nem kérdés. Nagyon nehéz magyarul visszaadni azt, amit a férfi levág a rendőröknek, úgy kell elképzelni, mintha a Dowton Abbey egyik főszereplője annyira berúgott volna, hogy ne tudjon magáról, de közben meg ne feledkezzen meg a származásáról. A személyes kedvencem a "tata, farewell" amit akkor ereszt el, amikor vízszintesen betuszkolják az autóba. Megpróbálom az egészet leírni:

Az előbb biztosítottak afelől, hogy beszélhetek a...

Le vagyok micsoda? Uraim, ez a megtestesült demokrácia! Nézzék meg, hogyan fogja be a fejem. Látják azt a legény ott...VEGYE LE A KEZÉT A PÉNISZEMRŐL! Az a legény ragadt meg engem a péniszemnél, emberek!

Miért művelik ezt velem?

Mivel vádolnak? Hogy elfogyasztottam egy ételt? Egy zamatos kínai ételt? Ó, micsoda fejfogás, uram! Ó! Á, igen, látom jól ismeri a dzsúdót... Rendben. És ön uram, arra vár, hogy befogadja a petyhüdt péniszem?

Hogy merészeli, vegye le a kezét rólam.

A viszontlátásra!

A rendőrség szerint a letartóztatásnál Dózsa egy kávéház címét adta meg a lakhelyének. A Lewiston Journal újságírói még akkor megkeresték a kávéházat, ahol elmondták, ismerik Dózsát, gyakran jár oda, de kiszolgálás előtt mindig megtudakolták, hogy van-e pénze, mert nem egyszer hagyta ott őket fizetés nélkül.

A Gawker úgy posztolta a videót, hogy ez a legúriasabb letartóztatás, amit valaha látni fogsz, és hát nem is csalódtam benne.

[Gawker]