This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az év szubkultúrája: a meleg náci szkinhedek Oroszországban

Illustration for article titled Az év szubkultúrája: a meleg náci szkinhedek Oroszországban

"Nem minden heteroszexuális nacionalista homofób, igazából sokuk látens homoszexuális" - mondta a Vice interjújában Balu, az orosz Meleg Árja Szkinhedek egyik tagja.

Advertisement

Szánjatok egy percet arra, hogy megnézitek a logót.

Megvolt?

Biztos?

Minden részlet?

A makkos horogkereszt is?

Oké, megyek tovább.

A Vice-nak sikerült elérnie az orosz szkinhedek legfurább szubkultúráját, a meleg árjákat. Nem azért fura, mert csak férfiakból áll akik csak férfiakkal szexelnek, és nem is azért, mert egy tiszta árja világért küzdenek, hanem a kettőért egyszerre. Az interjúban Balu, a GASH egyik tagja kicsit zavarosan, de eléggé magával ragadóan mesél arról, hogy pontosan hogy viszonyulnak az orosz melegközösséghez ("Egy kicsit együttműködünk velük. De néha utáljuk őket."), a céljaikról ("Semmi bajunk nincs a heteroszexuálisokkal és nem akarjuk meleggé tenni az egész bolygót."), mi a szex valójában ("Átadni szenvedélyt, érzelmeket, élvezetet és nem utolsósorban spermát az egyik testvér testébe.") és mi a véleményük arról, hogy Hitler üldözte a homoszexuálisokat ("Szerintem nem akarta elgázosítani a melegeket, csak az ideológia megkövetelte.").

Advertisement

Tényleg pazar interjú, érdemes elolvasni.

Köszönjük a tippet az olvasónknak!

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter