Illustration for article titled ​Az év politikai humorpárbaja zajlik Szegeden

A jobbikos azt javasolta, kerüljön tizedannyiba a strand. Mire az MSZP-s módosítót nyújtott be arról, hogy a sör legyen kettő húsz, a lángos és a gombóc fagyi meg ötven fillér.

Advertisement

Rácz Tibor jobbikos önkormányzati képviselő azzal a javaslattal állt elő, hogy a szegedi Napfényfürdőben 3150 forintról csökkentsék 350 forintra a felnőtt belépő árát, a nyugdíjas és gyermekjegy, pedig legyen 1575 forint helyett 150.

Olyan volt ez Tóth Károly szocialista képviselőnek, mintha Sas József-balzsammal kenték volna be: azonnal módosító indítványt nyújtott be Rácz javaslatához, amiben azt indítványozza, hogy előbb a strandon, majd egész Szegeden legyen 2 forint 20 a sör, 3 forint 60 a kenyér, a szimpla kávé 1 forint, a lángos és a fagyi meg a fele. A politikus azt is megpendítette, hogy az önkormányzat, élve az alkotmányban biztosított felterjesztési jogával, kezdeményezze az Orbán-kormánynál, hogy ezeket a vívmányokat az egész országra terjesszék ki.

Advertisement

Izgatottan várjuk, hogy Rácz erre Benny Hill-stílusban, csajokkal és zenére ugrándozva reagál-e, vagy piedonés pofozkodásba kezd.

Bónuszöröm, hogy Tóth, sok nagy humoristához hasonlóan egyáltalán nem vigyori, joviális külsejű fickó:

Illustration for article titled ​Az év politikai humorpárbaja zajlik Szegeden
Advertisement

A tippet köszönjük Zsoltnak!

(via delmagyar)

Share This Story

Get our newsletter