A Cink exkluz√≠v interj√ļt csin√°lt Lazacz-cal, a h√≠res mikroblog-grafikussal, aki mindenkit meglepve fantasztikus gasztrorapsz√°mmal jelentkezett, amiben megmondja a frank√≥t a bulgurr√≥l, meg a gasztrosznobok f√©tis√©rŇĎl, a sz√°raz, √≠ztelen fos macaronr√≥l. √ćme az interj√ļ, aminek az a tanuls√°ga, hogy rohan√≥ vil√°gunkban b√°rkibŇĎl lehet egy korai Belga.

Ugye nem lehet, hogy ezt tényleg te csináltad? Hogy csináltad?

Hát az alapot sajnos bizony loptam. A szöveget gyorsan összedobtam, a videó vágása azt hiszem tovább tartott.

Mennyi idŇĎ volt?

Az eg√©sz nagyj√°b√≥l egy √©jszak√°ba ny√ļl√≥ est√©t vett ig√©nybe.

Minek a hatására kezdted írni a szöveget?

A dal nyilv√°n fricsk√°t mutat a sznobizmussal j√≥csk√°n √°titatott divatos gasztro(blog)-vil√°gnak, ahol j√≥szerivel azt sem tudjuk, hogy az elk√©sz√≠tendŇĎ √©tel nev√©t mik√©nt kell helyesen kiejteni, illetve az alapanyagok m√©g v√©letlen√ľl sem fordulnak elŇĎ egy tisztess√©ges magyar h√°ziasszony sp√°jz√°ban. √Črdekes ahogy itt is divathull√°mok j√∂nnek, √©s ilyenkor k√©t k√©zzel akarj√°k letolni a torkunkon a medvehagym√°t, vagy √©pp a makaront.

Advertisement

Mi volt az utols√≥ csepp a legal√°bb 5 millim√©teres √©s felt√©tlen√ľl f√ľggŇĎleges fal√ļ, v√∂r√∂r√©z serpenyŇĎben?

Szem√©lyes kedvencem a mostan√°ban sl√°gerr√© v√°lt k√©zmŇĪves elnevez√©s, amit eddig h√°zik√©nt aposztrof√°ltak, de ugye a k√©zmŇĪves mennyivel modorosabb sŇĎt mŇĪv√©szibb, √©s √≠gy m√°ris jobban eladhat√≥bb, b√°rmirŇĎl is legyen sz√≥. Na, megyek mert elk√©sz√ľlt a Lazacsteak j√©gborban p√°rolva, tejsz√≠nes kaporm√°rt√°ssal, bulgurral