Az év legbulisabb napja

A Szilveszter az év legbulisabb napja! Kivétel, persze azoknak, akiknek minden nap egy nagy buli. Na kik lennének ezek? Nyilván nem te, meg a többi senkiházi, hanem a HÍRESSÉGEK!

Hála a Facebooknak, már olyan közel lehet őket tudni, hogy azonnal megnézheted a fotójukat, ki merre pusztult az év legutolsó napján.

Kezdjük Steiner Kristóffal, aki Londonban szilveszterezett a férjével, és a haverjaival - és most mindenki kapaszkodjon meg valamiben!!! - szokásuktól eltérően szigetre látogató letaposott francia hippiknek öltöztek! Hangulatra az éjszakájuk valószínüleg egy Asaf Avidan klip lehetett. Mondjuk ő eléggé odatett azzal a boával. Ügyes!

Advertisement

Ugrás vissza magyarba Gyurcsány Fecóval! Főzős státusz update, az elmaradhatatlan pajkos felütéssel, és grátisz karácsonyi update cicát fotózgatva. 

Advertisement

Kari Szecsődi a Club Hedonisban lépett fel, így. 

Advertisement

Meg aztán így, vodkanarancsos alsógatyás figurával:

Advertisement

Kukucs Gáspár Evelin! Ő vidéken wellnesszezett a családdal (mármint Győzikével, Beja assszonnyal, ÉS Viróggal) Fogalmunk sincs te merre voltál szilveszterkor, de ennél talán még neked is jobb volt.

Advertisement

Az ország Alternatív Köztársasági Elnökének az öccse, Kicsi Dópék ilyen csinosan, kimosakodva, egy valószínűleg karácsonyra kapott új telefon képszerkesztőjével maxolták ki a szép ünnepi fotót.

Advertisement

Sajnos Monique rendszeres harminc napos Facebook kitiltását tölti, így ő csak egy fotóval jelentkezett.

Advertisement

VV Éva ámokfutása egy videóklipben manifesztálódott, amivel elsején ajándékozta meg az embereket. Előtte pedig ki lehetett vásárolni az év legbulisabb éjszakájára, de sajnos nincs hír arról, hogy kivel bulizta át magát százezerért a jövőbe. 

Advertisement
Advertisement

Ogli G Münchenben murizott , és neki is van ám új videója jó kívánságokkal! (Tudja valaki, hogy vajon mit keresett pont ott?)

Share This Story