Van ugye ez a Vine, amit idehaza alig használ valaki (aki viszont mégis, az hamarosan itt fogja verni nekem az asztalt a kommentekben, hogy dehogyisnem, nagyon is használják).

Aki nem tudn√°, a Vine a Twitter vide√≥megoszt√≥ja, √©s ahogy az any√°csk√°n√°l, itt is mikrotartalmakat lehet csak megosztani, vagyis legfeljebb 7 m√°sodperces vide√≥kat. Persze ez egy nagy marhas√°gnak hangzik elsŇĎre, mint ahogy a Twitter is annak hangzott. Azt√°n ez is baromi nagy siker lett, mint ahogy a Twitter is.

Persze ha jobban belegondolunk, tulajdonk√©ppen az animgifek is pont ugyanilyen p√°r m√°sodperces vide√≥k, sz√≥val nagyon nincs min csod√°lkozni. Mint ahogy azon sem lehet csod√°lkozni, hogy a minden j√≥l mŇĪk√∂dŇĎ dolgot idŇĎben √©s √ľgyesen √∂sszelop√≥ Facebook erre is lecsapott √©s p√°r hete elind√≠tott egy hasonl√≥ szolg√°ltat√°st az Instagramon.

Advertisement

Na de ne kanyarodjunk el: itt egy kis mer√≠t√©s az √©v eddigi leg√ľtŇĎsebb term√©s√©bŇĎl.

Van benne cukis√°g, klasszikus pof√°ra es√©s, aut√≥vezetŇĎ kutya, t√°ncol√≥ kert√©sz, csajok meg mindenf√©le n√©pek √∂r√∂me.

Olyan mint a Hahota vagy a Facebook timeline-ja, bárhol lehet kezdeni, bele lehet pörgetni, akármit át lehet ugorni. Kellemes másodperceket!

Advertisement


Cink a Facebookon: fb.com/cinkhungary, Zubreczki D√°vid a Twitteren: @boogiepapa