This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Az este nagy hiányzója Orbán felesége volt

Illustration for article titled ​Az este nagy hiányzója Orbán felesége volt

Nagy volt ugyan a buli a Bálnában, de hol lehetett Lévai Anikó? Pedig még Rogánné is kivonult a színpadra.

Advertisement

Már a választási este derekán feltűnt nekünk, hogy sorban láttuk Orbán közvetlen munkátársait, aztán feltűnt előbb Ráhel, majd Sára lánya, de Anikó asszonynak nyoma sincs a Bálnában, a Fidesz választási eredményváró központjában. A dolog akkor lett egészen bizarr, amikor Orbán és csapata este tíz után kivonult az épület végénél emelt színpadra, hogy a duplázó miniszterelnök elmondja győzelmi beszédét.

A kormánytagokból és Orbán más kulcsembereiből álló csapattal még Rogán-Gaál Cecilia asszony, a pucsító bulvárförgeteg, Krumpli kutya gazdija is kivonult a színpadra, de Orbán felesége ekkor sem jelent meg, így választási esték általános szokását felrúgva a győztes listavezető egyedül állt a szavazói elé. Említeni azért egyszer megemlítette a feleségét.

Advertisement

Lévai Anikót napközben lehetett utoljára látni, amikor férjével együtt, látszólag jókedvűen és egészségesen leszavazott, amiről Orbán videót is posztolt a Facebookjára.

Share This Story

Get our newsletter