This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Az érpataki polgámester beszopta a Matula százéves orgiás cikkét (18+)

Illustration for article titled ​Az érpataki polgámester beszopta a Matula százéves orgiás cikkét (18+)

Orosz Mihály Zoltánnak megtetszett az illusztráció a medencében tartott melegbuliról, meg a leleplezés is Demszkyék könnygázas-rendőrlovas orgiáiról.

„Amikor a gumibotok ragacsosan jöttek vissza, járőreink sterilizálták őket. Attól féltünk, hogy bűnözők helyett valami nyavalyát kapnak el. Aztán vitték a könnygázt is. A fuldoklós szexhez. A tv ostromára gyakorlatilag mindegyik palack kiürült. Állítólag Demszky szkafanderben szopatta a lefújt lányokat, akiknek taknya-nyála összefolyt, és ettől jobban csúszott a bráner." Az igazi meglepetés azonban még csak eztán következett. „2005 nyarán volt. Hogy vezényeljünk lovas rendőröket a Néprajzihoz. Illetve csak a lovakat, sőt kizárólag csak a csődörök kellettek nekik" – az emlékezéstől könnybe lábadt ekkor a százados szeme. „Nagyszerű harci paripák ezek. Bevitték őket a múzeumba! A mosószertől többnek is húgyúti fertőzése lett. Penicillinnel kellett kezelni őket, mert valami durva szerrel csutakolhatták szegény párákat, hát hogyan fogalmazzak, bevetés előtt."

Advertisement

Ilyen kemény tényfeltáró bekezdések szerepelnek a Matula Magazin klasszikus cikkében, ami Gergényi Péter budapesti főrendőr és az SZDSZ vezetőinek spemától ragacsos összefonódását "leplezte le". Egészen fiatal olvasóink kedvéért mondom, hogy a Matula egy legendás vicclap, és Demszky valójában nem szopatott szkafanderben lefújt lányokat. (Hozzáteszem, hogy egy haverom váltig állítja, ő pontosan tudja, Demszky melyik Bugyi környéki bányatóra járt le kurvákkal vízisízni. Imádnám, ha rólam ilyen legendák keringenének!)

Csodás pillanat lehetett Bede Márton volt Matula-szerkesztőnek, amikor kiszúrta, hogy a melegekkel és a liberálisokkal különösen sokat foglalkozó hibbant érpataki polgármester kiposztolta a Facebookjára a magazin egykori bombáját. Az eredeti, melegbulis fotóval!

Share This Story

Get our newsletter