A Gawker Media filmp√°ly√°zatot hirdet √Črkez√©s c√≠mmel. A p√°ly√°zat c√©lja r√∂vid, politikai tartalm√ļ rekl√°mfilmek k√©sz√≠t√©se √©s k√∂zz√©t√©tele.

1. Nevezési feltételek

1.1 A p√°ly√°zaton legfeljebb 30 m√°sodperc idŇĎtartam√ļ mŇĪvek vehetnek r√©szt. A mŇĪ b√°rmilyen technik√°val elk√©sz√≠thetŇĎ, ide√©rtve kamer√°val, mobiltelefonnal, f√©nyk√©pezŇĎg√©ppel k√©sz√ľlt filmeket √©s az anim√°ci√≥s alkot√°sokat is.

1.2 A p√°ly√°zatra politikai t√©m√°j√ļ kamp√°nyfilmekkel lehet nevezni. A mŇĪben szerepelhetnek val√≥di p√°rtok vagy politikusok, azonban nem rekl√°mozhat semmilyen t√©nylegesen l√©tezŇĎ vagy m√°r megszŇĪnt politikai p√°rtot.

1.3 Egy p√°ly√°z√≥ t√∂bb mŇĪvel is nevezhet, az egyes mŇĪvek k√ľl√∂n ker√ľlnek elb√≠r√°l√°sra. A p√°ly√°zatra t√∂rt√©nŇĎ nevez√©s ingyenes, a p√°ly√°zat √°ln√©ven is beny√ļjthat√≥.

1.4 A p√°ly√°zatra csak m√©g nyilv√°noss√°gra nem hozott mŇĪvekkel lehet nevezni.

2. Díjazás

2.1 A p√°ly√°zat egymilli√≥ forint √∂sszd√≠jaz√°s√ļ. K√ľl√∂n d√≠jaz√°st kap a k√∂z√∂ns√©g, valamint a ki√≠r√≥ √°ltal felk√©rt zsŇĪri √°ltal legjobbnak √≠t√©lt mŇĪvek k√©sz√≠tŇĎit:

  • 2.1.1 K√∂z√∂ns√©gd√≠j: 800.000 Ft
  • 2.1.2 ZsŇĪri √°ltal oda√≠t√©lt d√≠j. 200.000 Ft

2.2 Ki√≠r√≥ fenntartja a jogot, hogy a zsŇĪri √°ltal oda√≠t√©lhetŇĎ d√≠jat ne ossza ki, amennyiben a zsŇĪri nem tal√°l arra √©rdemes alkot√°st a p√°ly√°zati mŇĪvek k√∂z√∂tt.

Advertisement

3. A p√°ly√°zat bek√ľld√©se, hat√°ridŇĎk

A pályázatra az erkezes@cink.hu címen lehet nevezni.

Felt√∂lt√©si idŇĎszak: 2014. janu√°r 1‚Äď31.

√Črt√©kel√©si/kamp√°nyidŇĎszak: 2014. febru√°r 1‚Äď28.

Eredményhirdetés: 2014. március 1.

4. Elbírálás

4.1 A k√∂z√∂ns√©gd√≠jat a p√°ly√°zaton az √©rt√©kel√©si idŇĎszakban legn√©pszerŇĪbb mŇĪ alkot√≥ja kapja. Szavazatokat a Kinja platformon tett aj√°nl√°sokkal (‚ėÖ gomb) lehet leadni, egy felhaszn√°l√≥ egy mŇĪre csak egy szavazatot adhat le. A legt√∂bb szavazatot kapott mŇĪ nyeri el a k√∂z√∂ns√©gd√≠jat.

Advertisement

4.2 A p√°ly√°zatra nevezett mŇĪveket ki√≠r√≥ √°ltal felk√©rt zsŇĪri is elb√≠r√°lja. A legjobbnak √≠t√©lt mŇĪ k√©sz√≠tŇĎje kapja meg a zsŇĪri √°ltal kioszthat√≥ d√≠jat.

4.3 A gyŇĎztes alkot√°sokat a cink.hu oldalon tessz√ľk k√∂zz√©.

4.4 Kiíró fenntartja a jogot, hogy a szavazásból kizárja azt a felhasználót, aki tisztességtelen módszerrel kívánja befolyásolni a szavazás eredményét.

Advertisement

5. Egyéb feltételek (szellemi alkotások, adatkezelés)

5.1 P√°ly√°z√≥ mŇĪv√©nek a p√°ly√°zaton t√∂rt√©nŇĎ nevez√©s√©vel

  • (i) elfogadja a jelen p√°ly√°zati felt√©teleket, valamint
  • (ii) idŇĎben √©s t√©rben nem korl√°tozott, ingyenes felhaszn√°l√°si jogot biztos√≠t a mŇĪ tekintet√©ben a ki√≠r√≥ r√©sz√©re,
  • (iii) beleegyezik, hogy ki√≠r√≥ a p√°ly√°zat sor√°n a r√©sz√©re √°tadott adatait a p√°ly√°zattal kapcsolatosan nyilv√°noss√°gra hozza, valamint a p√°ly√°zat megval√≥s√≠t√°s√°hoz √©s lebonyol√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©ges m√©rt√©kben √©s ideig kezelje, c√©gcsoportj√°hoz tartoz√≥ c√©geknek a fenti k√∂rben tov√°bb√≠tsa;
  • (iv) kijelenti, hogy a mŇĪh√∂z fŇĪzŇĎdŇĎ szerzŇĎi jogokkal rendelkezik, √©s a mŇĪ nevez√©se nem s√©rti harmadik szem√©ly szem√©lyhez fŇĪzŇĎdŇĎ vagy szerzŇĎi jog√°t.

Advertisement

5.2 P√°ly√°z√≥ tudom√°sul veszi, hogy amennyiben a p√°ly√°zaton d√≠jaz√°sban r√©szes√ľl, k√∂teles bizonyos adatait a ki√≠r√≥ r√©sz√©re √°tadni annak √©rdek√©ben, hogy r√©sz√©re a d√≠j kifizet√©sre ker√ľlhessen. Ki√≠r√≥ k√∂telezetts√©get v√°llal arra, hogy nyertes p√°ly√°z√≥ ilyen adatait csak a d√≠j kifizet√©s√©hez sz√ľks√©ges m√©rt√©kben kezeli, azokat a nyertes p√°ly√°z√≥ hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl nem hozza nyilv√°noss√°gra, illetve nem adja √°t harmadik szem√©ly r√©sz√©re.

5.3 A ki√≠r√≥ fenntartja a jogot, hogy a p√°ly√°zati felt√©teleknek meg nem felelŇĎ mŇĪveket kiz√°rja a versenybŇĎl, √≠gy k√ľl√∂n√∂sen, ha az valamely t√©nyegesen l√©tezŇĎ politikai p√°rtot n√©pszerŇĪs√≠t, vagy felt√∂ltŇĎje nem rendelkezik a mŇĪ szerzŇĎi jogaival. Ezen t√ļlmenŇĎen kiz√°rhat√≥ a versenybŇĎl, aki tisztess√©gtelen m√≥dszerekkel pr√≥b√°l meg d√≠jhoz jutni, valamint a p√°ly√°zat c√©lj√°val ellent√©tes m√≥don, a jelen ki√≠r√°sban foglalt felt√©telek √©s elŇĎ√≠r√°sok megker√ľl√©s√©vel pr√≥b√°l meg r√©szt venni a j√°t√©kban.

5.4 A 2 pontban r√∂gz√≠tett d√≠j√∂sszeg a d√≠j ad√≥z√°s ut√°n sz√°m√≠tott nett√≥ √∂sszege. Figyelemmel arra, hogy a d√≠j ut√°n a nyerteseknek a vonatkoz√≥ ad√≥szab√°lyok √©rtelm√©ben saj√°t maguk √°ltal bevalland√≥ √©s megfizetendŇĎ szem√©lyi j√∂vedelemad√≥, valamint eg√©szs√©g√ľgyi hozz√°j√°rul√°s fizet√©si k√∂telezetts√©ge keletkezik, a p√°ly√°zat ki√≠r√≥ja a nyertesek r√©sz√©re felbrutt√≥s√≠tott, teh√°t az eml√≠tett terhekkel megn√∂velt magasabb √∂sszeget fog kifizetni.

Advertisement

5.5 A nyertes p√°ly√°z√≥ k√∂teles a r√° vonatkoz√≥ ad√≥z√°si szab√°lyoknak megfelelŇĎen az illet√©kes adhat√≥s√°gn√°l bevallani a d√≠jb√≥l eredŇĎ j√∂vedelmet, illetve az ad√≥kat √©s j√°rul√©kokat megfizetni. Ki√≠r√≥ kiz√°r minden felelŇĎss√©get azoknak az esetleges k√°roknak, √©s k√∂lts√©geknek a tekintet√©ben, amelyek a nyertes p√°ly√°z√≥ ezen k√∂telezetts√©geinek elmulaszt√°s√°b√≥l erednek.

5.6 Kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázati kiírást visszavonja.