This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az ember, aki nem hagyta, hogy megőrjítsék a tésztával

Illustration for article titled Az ember, aki nem hagyta, hogy megőrjítsék a tésztával

Ez az igazi művészet! Micsoda sztorikat lehet odaképzelni emögé az enigmatikusan gyönyörű backdoor kommunikációs üzenet mögé!

Advertisement

Én egyszer, még gyerekként belekeveredtem egy nagyon hasonló, titkozatos sztoriba.

9 éves koromban átköltöztünk a József körútról az Oktogon mellé. Pár napja laktunk még csak az Eötvös utcai házban, amikor a kapualjban megszólított egy jógalabda méretű melleket viselő, fuldokolva ziháló, a vállán óriáshurka alakú csomagot cipelő néni, és megkérdezte: - Itt lakik az a nő, aki spanyol? - Én még nem láttam külföldit a házban - mondtam az igazságnak megfeleően. - Neeem, nem külföldit keresek, hanem a nőt, aki spanyol. "Atyaisten, milyen hely ez a Terézváros" - gondoltam magamban, azzal felmenekültem a harmadikra az őrült elől. Aztán a mamám nevetve elmesélte, hogy a spanyol az azt jelentette, hogy spannol, merthogy a házban van egy függönyökkel foglalkozó iparos, a nő meg nyilván olyan embert keresett, aki függönyt spannol. - És mit jelent függönyt spannolni? kérdeztem ámulva. - Fogalmam sincs - mondta a mamám az igazságnak megfelelően.

Advertisement

Ha elképzelted, mi lehetett a tésztás üzenet előzménysztorija, feltétlenül írd meg válaszban!

Share This Story

Get our newsletter