Illustration for article titled Az ember, aki a legjobban idegesíti Mesterházy Attilát a világon

Az természetesen Bajnai Gordon, és nem Orbán Viktor. Fordítva is pont így áll a helyzet, amitől a két ellenzéki showman amúgy borzasztóan unalmas nyilvános kommunikációja legalább egy kicsit érdekessé válik. Most épp Mesterházy írt olyan nyílt levelet Gordon barátjának a Facebookon, aminek minden sorából süt, hogy milyen végtelenül irritálja a másik.

Advertisement

A levél gondolom azt a célt szolgálja, hogy a fogékony közönségben megerősödjön a kép az Örökmozgó Attila és a Gyanúsan Tüttyögő Gordon párbajáról.

A levél tartalmi üzenete ugyanis kábé annyi, hogy "kurva rég mondom, hogy tárgyaljunk, végre te is tárgyalni akarsz, meg is beszéltük, hogy most tényleg tágyalunk, tehát akkor tényleg tárgyaljunk, mert én nagyon régen akarok tárgyalni, sőt szerintem a tárgyalás a legfontosabb dolog az egész világon, ha tehetném, minden magyar választópolgárral külön tárgyalnék. Bezzeg te Gordon, nem akarsz tárgyalni. Annyira tuti nem, mint én!"

Advertisement

Mesterházy Attila és Bajnai Gordon igazából talán nem is focizni jár a haverjaival, hanem kibérelnek másfél órára egy műfüves kispályát, és leülnek tárgyalni a kezdőkörben. Mesterházy állítólag azért utálja ennyire Bajnait, mert egyszer a levegőben úszva, egy kézzel védte ki a tíz méterről leadott, bombaerős tárgyalási ajánlatát. Pedig sarokra ment!

Share This Story

Get our newsletter