This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az egész sajtót megvezették a Bora Borán “elrabolt” nő sztorijával

Illustration for article titled Az egész sajtót megvezették a Bora Borán “elrabolt” nő sztorijával

Nincs elrabolva. Szabadon utazgat. De szinte minden más is hazugság az elmúlt évek legismertebb magyar bulvárhőséről. Egy magyar újságírónak elképesztő ötlete támadt: megkérdezte a másik felet, így derült ki minden!

Mint arról a Blikk is beszámolt, a fiatal nő négy éve fogoly Francia Polinéziában, amióta férje kicsalta azzal a mesével, hogy adjanak még egy esélyt romokban heverő házasságuknak.

Advertisement

Ez a mondat a Blikk egyik mai cikkéből való. De vehettem volna szemelvényt szinte bármelyik magyar sajtótermékből, amelyek évek óta szajkózzák a férje által elrabolt és egy egzotikus szigeten fogva tartott szegény magyar anya történetét. Amivel egyetlen gond van. Hogy nem igaz. Kezdve azzal, hogy a nő egyáltalán nem fogoly, folyamatosan utazgat, Ausztráliától Amerikáig. Sőt a történetnek gyakorlatilag minden, a hazai sajtóban evidenciaként kezelt eleme szimpla, okiratokkal könnyen cáfolható hazugság.

Az egész úgy derült ki, hogy – most lehet tapsolni – a mandineres Stumpf Andrásnak eszébe jutott megkérdezni a másik felet. Vagyis a férjet. Őrületes ötlet, egy teljes hazai iparágra vert rá vele. A férjtől kapott egy rakás levelet és dokumentumot, amiből feltárult a fantasztikus hazuságságháló, amivel nemcsak a magyar sajtót, a magyar külügyet is csúnyán megvezették.

Advertisement

Részletek a remek cikkben itt.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter