This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az Átlátszóval nyomul tovább az ex-LMP-s Vágó Kampeszino Gábor

Illustration for article titled Az Átlátszóval nyomul tovább az ex-LMP-s Vágó Kampeszino Gábor

A mikroblogágazatban is ismert volt parlamenti képviselő a Facebookján jelentette be, hogy csatlakozik az Átlátszó csapatához. Bodoky Tamás főszerkesztő a Cinknek annyit mondott, az expolitikus a NAV-ügyet göngyölítené tovább velük együttműködve.

Advertisement

Minden részletet még nem tisztáztak, ami tény, az az, hogy egyelőre nincs pénzügyi vonzata a közös munkának, vagyis Vágó nem újságíró vagy belső munkatárs lesz. Maga a nem belső munkatárs a vonatkozó kérdésemre azt válaszolta:

Ügyek felkarolása, kampánytervezés, kommunikáció, ilyenek. Előtte is dumáltunk már Bodokyval, de ez a norvégbűnözőzés az utolsó csepp volt.

Advertisement

Vágó Gábor az előző parlamenti ciklus egyik legaktívabb képviselője volt, és közepesen viharos körülmények között maradt ki az áprilisi választások képviselőjelöltjei közül. A párt kongresszusa támogatta volna, de a választmány nem tette, és ettől elég dühös lett.

Az FB-n most ezt írta: Ahol a civileket támadják, ott civil vagyok. Mostantól én is az atlatszo.hu csapatában küzdök tovább a tiszta közéletért. Ha téged is felbőszít, hogy a kormány el akar taposni minden (nem hozzájuk lojális) alulról jövő kezdeményezést, akkor támogasd az Átlátszót.

Share This Story

Get our newsletter