This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az aranyásás új rekordja: 972 milliárd forint

Ennyit kaszált Dmitrij Ribolovljev orosz műtrágyamágnás felesége, Jelena, aki tegnap vált el férjétől. 23 évig voltak házasok, abból hat évig váltak, a nő végül megkapta a közös vagyon felét.

Advertisement

Ribolovljevék orvostanhallgatók voltak a nyolcvanas évek végén Permben, akkor házasodtak össze. Május 13-ai válásukat tegnap hozták nyilvánosságra, soha nő nem kaszált még ennyit oligarcha férjén. Lélegeztetőgépre nem lenne könnyű átszámolni, érdemesebb a négyes metrót választani pénzegységként: két darab jönne ki belőle.

A 47 éves Ribolovljev az orosz Uralkali hamuzsírgyár privatizálásával, felfuttatásával és irtózatos pénzért eladásával lett a világ egyik leggazdagabb embere. Közben egy évet előzetesben is ült, miután bérgyilkosság megrendelésével vádolták meg, de felmentették. Azóta azt csinálja, amit egy orosz oligarchának kell: nevetségesen drága házakat és szigeteket vásárol, és európai focicsapata is van, az AS Monaco.

Advertisement

Forrás: The Guardian

Share This Story

Get our newsletter