This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Az Apple zsoldosai a barátaik szívét is kiennék a Cég kedvéért

Illustration for article titled Az Apple zsoldosai a barátaik szívét is kiennék a Cég kedvéért

Cicaharc! Angelday, az ismert ősblogger márkavezérelt trollá változott, mert úgy érezte, hogy bántják az Apple-t, és rátámadt a 444.hu-ra. Csak azért, mert úgy írják, hogy Iphone, nem pedig iPhone. A Cink ezért hivatalosan bejelenti, hogy ezentúl direkt úgy írjuk, hogy Iphone, hadd pukkadjanak az Apple-majmok.

Advertisement

Tök jó cikket írt a 444-re Anarki Gábor arról, hogy igazából sokféleképpen is leírhatjuk helyesen az Iphone nevét. A cég persze azt szeretné, hogy iPhone-nak írjuk, de pont ugyanannyira helyes az Iphone verzió is, és eleve kapja be minden cég, amelyik azt hiszi, hogy az egész világ egy céges prezentáció.

Az írás halálosan felidegesítette az ex-indexes Angelday Józsefet, aki ismert énblogján klasszikus Index/444-olvasóvá változott és éppen hogy nem panaszkodott a jobbratolódásra meg a bulvárosodásra, de a szakmai felkészületlenségről már dühödten értekezett. (Fordítok Apple-nyelvről magyarra: szakmai felkészületlenség = nem nyalják be, amit a Cég marketingesei szeretnének.)

Advertisement

A Cink gyermeteg reakciója a műanyaglapátos homokozóharcra, bibibí:

Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod

Share This Story

Get our newsletter