Cicaharc! Angelday, az ismert ősblogger márkavezérelt trollá változott, mert úgy érezte, hogy bántják az Apple-t, és rátámadt a 444.hu-ra. Csak azért, mert úgy írják, hogy Iphone, nem pedig iPhone. A Cink ezért hivatalosan bejelenti, hogy ezentúl direkt úgy írjuk, hogy Iphone, hadd pukkadjanak az Apple-majmok.

Tök jó cikket írt a 444-re Anarki Gábor arról, hogy igazából sokféleképpen is leírhatjuk helyesen az Iphone nevét. A cég persze azt szeretné, hogy iPhone-nak írjuk, de pont ugyanannyira helyes az Iphone verzió is, és eleve kapja be minden cég, amelyik azt hiszi, hogy az egész világ egy céges prezentáció.

Az írás halálosan felidegesítette az ex-indexes Angelday Józsefet, aki ismert énblogján klasszikus Index/444-olvasóvá változott és éppen hogy nem panaszkodott a jobbratolódásra meg a bulvárosodásra, de a szakmai felkészületlenségről már dühödten értekezett. (Fordítok Apple-nyelvről magyarra: szakmai felkészületlenség = nem nyalják be, amit a Cég marketingesei szeretnének.)

A Cink gyermeteg reakciója a műanyaglapátos homokozóharcra, bibibí:

Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod, Iphone, Ipad, Ipod