Miután ma délelőtt a feleségem és Grani kommentelő is átküldte az alább látható extrém videót – hetedikként és nyolcadikként –, úgy döntöttem, hogy kirakom. Bár meghökkentően hosszú és emiatt kissé egyhangú meg unalmas, Boros kolléga remek gifet tudott belőle készíteni.

Advertisement

Hogy miért kaptam meg ezt különböző emberektől ilyen sokszor? Hát azért, mert ami történik rajta, az az én kis szülővárosomban történt. Mégpedig pünkösdhétfőn. Akkora felhőszakadás és jégeső csapott le szegény Técsőre, mint a pinty, és sem a csatornarendszer, sem a patak nem tudta elvezetni a rengeteg vizet.

Advertisement

Erre a lehetőségre csaptak le a sportemberek, akik aztán elég népszerűek lettek az interneten.

A patak – amelyet régen egyszerűen csak Büdös-pataknak neveztünk, mivel a konzervgyár belevezette a szennyét, és ettől büdös lett – már a nyolcvanas években sem nagyon bírta a túl sok esőt, akkoriban ugyanis bevitték őt a föld alá a városközpont teljes hosszában. Pontosabban fölé építettek mindenféle intézményeket, kotorni meg nem volt kinek. Felteszem, most sincs.

Advertisement

Egyszer régen már megénekeltem őt egyébként, abból az alkalomból, hogy azt álmodtam: miközben Orbán Viktor megpróbált átkelni rajta, libafosba lépett és káromkodott. Abban a többéves újságcikkben természetesen Gyurcsány Ferenc is szerepelt.

Mindegy, ez már nem tartozik ide, és itt van a kilencperces videó egészben, ínyenceknek:

Share This Story

Get our newsletter