Óriások szövetsége: Gottit, az MSZP-közeli rappert, akinek a számában "kibaszott zsidókról" esik szó, az MSZP zuglói elnöke védte meg. Az a Tóth Csaba, aki Zuschlag Jánossal és a megerőszakolt fibiszesekkel főszereplője volt a vasi kamuszervezetek botrányának.

Advertisement

Már tavasz, vagyis az országgyűlési választási kampány óta téma a sajtóban, hogy Tóth Csaba zuglói MSZP-jelölt eseményein sorra feltűnt Gotti, a gengszterrapper. Akit mostanában Karácsony Gergely közös baloldali polgármesterjelölt mögött lehetett lárni kampányeseményen.

A hír most az, hogy Tóth, aki az MSZP kerületi elnöke lett, nyilvánosan megvédte Gottit. Azzal a hiteles szöveggel, hogy az emlegetett számban, a Süher himnuszban az antiszemita részt nem is ő rappeli.

Advertisement

„Nem ő énekli ezt a részt. Ha nem ő énekel, nem vesz részt benne. (…) Ő azért tudja a felelősséget vállalni, amit ő énekel. Amit nem ő énekel, azzal ne őt próbáljuk azért besározni"

Advertisement

Ilyeneket nyilatkozott Tóth a Hír TV-nek. A szám valóban MRW és Gotti közös slágere és azt a versszakot, hogy

Uniós az ország, nevetséges dolgokkal,
lepaktáltak ezek is a kibaszott zsidókkal.
Egyre több indokkal szolgáltok ahhoz,
hogy sortűz elé basszunk a falhoz!

Advertisement

pont MRW szavalja. Dehát, hogy is mondjam, ezzel együtt némileg gyenge lábakon áll a szocialista politikus mentegető szövege, hiszen egy közös számról beszélünk. Amiben - bár a dolog nem ezen múlik - talán csak a saját spanjaik és csicskáik képesek megkülönböztetni MRW és Gotti hangját.

Tóth egyébként már ez előtt az eset előtt is az MSZP legsötétebb arcai közé tartozott, Zuschlag János harcostársaként főszereplője volt a kamu tagok tömeges beléptetésével létrehozott kamuszervezetek Vas megyei botrányának. Annak az abszurd ügynek, aminek egy pontján a kavaró szocialisták egy helyi roma önkormányzatot csoportos homoszexuális nemi erőszakkal vádoltak meg, ami, hogy, hogy nem, sosem bizonyosodott be. Ebből a posztomból elérheted több, Tóthról szóló cikk linkjét.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter