Óriások szövetsége: Gottit, az MSZP-közeli rappert, akinek a számában "kibaszott zsidókról" esik szó, az MSZP zuglói elnöke védte meg. Az a Tóth Csaba, aki Zuschlag Jánossal és a megerőszakolt fibiszesekkel főszereplője volt a vasi kamuszervezetek botrányának.

Már tavasz, vagyis az országgyűlési választási kampány óta téma a sajtóban, hogy Tóth Csaba zuglói MSZP-jelölt eseményein sorra feltűnt Gotti, a gengszterrapper. Akit mostanában Karácsony Gergely közös baloldali polgármesterjelölt mögött lehetett lárni kampányeseményen.

A hír most az, hogy Tóth, aki az MSZP kerületi elnöke lett, nyilvánosan megvédte Gottit. Azzal a hiteles szöveggel, hogy az emlegetett számban, a Süher himnuszban az antiszemita részt nem is ő rappeli.

„Nem ő énekli ezt a részt. Ha nem ő énekel, nem vesz részt benne. (…) Ő azért tudja a felelősséget vállalni, amit ő énekel. Amit nem ő énekel, azzal ne őt próbáljuk azért besározni"

Advertisement

Ilyeneket nyilatkozott Tóth a Hír TV-nek. A szám valóban MRW és Gotti közös slágere és azt a versszakot, hogy

Uniós az ország, nevetséges dolgokkal,
lepaktáltak ezek is a kibaszott zsidókkal.
Egyre több indokkal szolgáltok ahhoz,
hogy sortűz elé basszunk a falhoz!

pont MRW szavalja. Dehát, hogy is mondjam, ezzel együtt némileg gyenge lábakon áll a szocialista politikus mentegető szövege, hiszen egy közös számról beszélünk. Amiben - bár a dolog nem ezen múlik - talán csak a saját spanjaik és csicskáik képesek megkülönböztetni MRW és Gotti hangját.

Advertisement

Tóth egyébként már ez előtt az eset előtt is az MSZP legsötétebb arcai közé tartozott, Zuschlag János harcostársaként főszereplője volt a kamu tagok tömeges beléptetésével létrehozott kamuszervezetek Vas megyei botrányának. Annak az abszurd ügynek, aminek egy pontján a kavaró szocialisták egy helyi roma önkormányzatot csoportos homoszexuális nemi erőszakkal vádoltak meg, ami, hogy, hogy nem, sosem bizonyosodott be. Ebből a posztomból elérheted több, Tóthról szóló cikk linkjét.