Azonnali rendszerv√°lt√°st a magyar k√∂zv√©lem√©nykutat√°sban! Az amerikai¬†Public Policy Polling a t√∂rv√©nyhoz√°s n√©pszerŇĪs√©g√©re volt k√≠v√°ncsi, de nem ragadtak le a klasszikusan unalmas k√©rd√©sn√©l, miszerint mennyire kedveli a Kongresszust egy x fok√ļ sk√°l√°n - 9 sz√°zal√©knak volt ink√°bb pozit√≠v √©s 85-nek ink√°bb negat√≠v a v√©lem√©nye - hanem kital√°lt√°k, hogy m√°s, baromi n√©pszerŇĪtlen dologokkal p√°rbajoztatj√°k meg a parlamentj√ľket. Csod√°s eredm√©nyek sz√ľlettek. B√°r a Kongresszust a t√∂bbs√©g jobban szerette olyan gyŇĪl√∂letes jelens√©gekn√©l, mint a tripper, a Kardashian csal√°d (akik cs√∂cs√∂s val√≥s√°gs√≥szt√°rok) √©s Lindsay Lohan, a H√°z cs√ļny√°n alulmaradt a cs√≥t√°nyokkal, a fejtetvekkel, a kolonoszk√≥pia nevŇĪ orvosi seggbeny√ļl√°ssal, Franciaorsz√°ggal, a forgalmi dug√≥kkal, a kelbimb√≥val √©s az amerikaifoci-lig√°ban az id√©ny elej√©n alkalmazott p√≥tb√≠r√≥kkal szemben.¬†

J√≥, legy√ľnk igazs√°gosak, a fentiek mellett olyan ellenszenves jelens√©geket is legyŇĎz√∂tt az√©rt a Kongresszus, mint √Čszak-Korea, az ebolav√≠rus vagy a kommunizmus.

√Čn ilyen vicces magyar kutat√°st m√©g nem l√°ttam, de ettŇĎl persze m√©g bŇĎven l√©tezhet ilyesmi, ha van itt szakmabeli √©s v√©den√© a z√°szl√≥t, akkor k√ľldj√∂n bizony√≠t√≥ erejŇĪ linkeket kommentben!

via Gawker