Így búcsúznak a Halálos iramban készítői Paul Walkertől

Tegnap este posztolták ezt filmsorozatból összevágott videót. Közben a Universal határozatlan időre eltolta a Halálos iramban 7 forgatását.

Paul Walker amerikai idő szerint szombat délután halt meg egy autóbalesetben Los Angeles közelében. A Porsche Carrera GT-t nem ő vezette, hanem a barátja, Roger Rodas, aki ugyancsak meghalt a balesetben. A korai pletykák szerint versenyeztek az autóval, de a helyi rendőrség ezt megcáfolta. A halottkém jelentése szerint Walker halálát a karambolban sérülések és az extrém hőtől szerzett égések okozták.

​Autóbalesetben meghalt a Halálos iramban-sorozat főszereplője

Paul Walker negyvenéves volt.

Tegnap este egy jótékonysági eseményről tartott hazafele, amikor az autója kicsúszott az úton, nekiment egy fának és lángra kapott. Nem ő vezette.

Walker szerepelt egy csomó jó filmben, játszott a Pleasantville-ben vagy A dicsőség zászlajában is például, de akik ismerik, azok valószínűleg mind a Halálos iramban-sorozatból, amiben egy film kivételével az összesben feltűnt főszereplőként.

Éppen most zajlik a hetedik rész forgatása, egyelőre még nem tudni, hogyan hat a halála a franchise jövőjére.

Walker nem volt nagyszerű színész, de az a fajta ember volt, akit könnyű volt nézni a vásznon és sugárzott rajta, hogy az életben is szimpatikus. Én csak most tudtam meg egy máshol olvasott halálhíréből, hogy komolyan érdekelte a tengerkutatás és a vízalatti biológia.

Advertisement

Ha egy filmet kellene ajánlanom tőle, azt nem a Halálos iramban bármelyik része lenne, hanem a Running Scared (magyarul Halálos hajsza) című eszement thriller lenne, ami pont olyan film, amit Hollywoodban sikeres színészek alig szoktak elvállalni. Erőszakos, kaotikus, iszonyatosan szórakoztató, komoly részben Walker miatt, aki a legnagyobb őrület közepén is képes hiteles és szerethető maradni.

[TMZ]

Fotó: outnow.ch