​Autóbalesetben meghalt a Halálos iramban-sorozat főszereplője

Illustration for article titled ​Autóbalesetben meghalt a Halálos iramban-sorozat főszereplője

Paul Walker negyvenéves volt.

Tegnap este egy jótékonysági eseményről tartott hazafele, amikor az autója kicsúszott az úton, nekiment egy fának és lángra kapott. Nem ő vezette.

Advertisement

Walker szerepelt egy csomó jó filmben, játszott a Pleasantville-ben vagy A dicsőség zászlajában is például, de akik ismerik, azok valószínűleg mind a Halálos iramban-sorozatból, amiben egy film kivételével az összesben feltűnt főszereplőként.

Éppen most zajlik a hetedik rész forgatása, egyelőre még nem tudni, hogyan hat a halála a franchise jövőjére.

Advertisement

Walker nem volt nagyszerű színész, de az a fajta ember volt, akit könnyű volt nézni a vásznon és sugárzott rajta, hogy az életben is szimpatikus. Én csak most tudtam meg egy máshol olvasott halálhíréből, hogy komolyan érdekelte a tengerkutatás és a vízalatti biológia.

Ha egy filmet kellene ajánlanom tőle, azt nem a Halálos iramban bármelyik része lenne, hanem a Running Scared (magyarul Halálos hajsza) című eszement thriller lenne, ami pont olyan film, amit Hollywoodban sikeres színészek alig szoktak elvállalni. Erőszakos, kaotikus, iszonyatosan szórakoztató, komoly részben Walker miatt, aki a legnagyobb őrület közepén is képes hiteles és szerethető maradni.

[TMZ]

Fotó: outnow.ch

Share This Story

Get our newsletter