This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Atyaég, mi folyik a HVG-nél?

A Heti Válasz szerint ma mindenkinek felmondanak. Egyelőre zavarosak az információk, de ez ebben a formában nem tűnik igaznak, azt viszont többen is megerősítették, hogy ma délután tényleg bejelenthetik a tulajdonosváltást. Az Index szerint összevonják a nyomtatott és online szerkesztőséget is.

Advertisement

Jó hangzatos posztban kürtölte szét Stumpf András a valasz.hu-n, hogy ma minden munkatársnak felmondanak a print és netes HVG-nél és tulajdonosváltás is lesz, mert kivonul a 75 százalékos tulajdonos német WAZ. Az Index két alapvető változásról is tud: egyrészt összevonnák a két szerkesztőséget, közös főszerkesztő alatt, másrészt tulajdonosváltás is lehet. Az Index szerint a közös főszerkesztői poszt miatt megkeresték a vs.hu-t nemrég otthagyó Kerényi Györgyöt és a volt origós Weyer Balázst, aki nemet mondott. Neizer Anita, a hvg.hu főszerkesztője nem indul a posztért, írják.

A Cink úgy tudja, hogy az egyik ma délutáni bejelentés mindenképp a tulajdonosváltás lesz. Azt belsősök sem tudták, ki lesz az új tulaj, de esélyesnek látszik, hogy Szauer Péter, a cégcsoport elnöke lehet a vevő. Kirúgásokról viszont nem tudtak forrásaink.

Share This Story

Get our newsletter