This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Átestek a recska túloldalára: maszturbálós videókat kért a diákoktól a híresen prűd kínai egyetem szexi szociológiaprofesszora

Illustration for article titled Átestek a recska túloldalára: maszturbálós videókat kért a diákoktól a híresen prűd kínai egyetem szexi szociológiaprofesszora

Pár jó kínai oktató megoldaná, hogy ne legyenek kis nácik és unalmas épületfoglalások a magyar egyetemeken. Pei Yuxin a kantoni Szun Jatszen Egyetem professzora tágítani szeretné az önkielégítésről szóló diskurzust, ami Kínában meglehetősen visszafogott, mivel kulturális okokból nem szoktak a recskázásról beszélni, ezért 10 ezer jüanos (380 ezer forintos) fődíjjal pályázatot írt ki, amire önkielégítős videókat, illetve a témáról szóló verseket, dalokat vagy színdarabokat lehet beküldeni. Engem megfogott a kiírás, meg is írtam a IV: Béla és az Ötcombú Asszony című ötfelvonásos történelmi dráma első két jelenetét:

A pozsonyi vár kertjében járunk, ahol II. András két gyermeke játszadozik.

A későbbi IV. Béla: Óriási titkot bízok rád, Erzsébet. Tegnap éjjel, életemben először, meglátogatott az Ötcombú Asszony.

Advertisement

A későbbi Szent Erzsébet: Jó lehet neki, akkor ő órákig képes térden állva imádkozni a hideg kőpadlón!

A későbbi IV. Béla: Bizonyos dolgokról annyira nehéz beszélgetni veled, inkább megyek lovagosat játszani.

Advertisement

Tíz évvel később, Esztergomban.

IV.Béla: Julianus, látod azt a kun bigét?

Julianus barát: Melyiket? A kis barnát?

IV. Béla: Te direkt szórakozol velem? Minden kun leány barna és 130 centi magas.

Julianus: Kivéve, ha az embernek Etelközig kell lovagolnia és közben maximum nagybajszú cseremisz öregasszonyokkal találkozik. Az Úr akkor egynyolcvan magas vizigót bombázót varázsol minden karikalábú kun bukszából.

Advertisement

IV. Béla: Nagybajszú cseremisz öregasszony? Na, ezt nem kellett volna mondanod. Ne haragudj, Julianus, most gyorsan félre kell vonulnom pár percre.

Share This Story

Get our newsletter