This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Árvízi őrjárat, színes magyar komédia Orbán Viktorral

Pintér Sándor, Tarlós István és Orbán Viktor döcög egy autóban aztán megnézik a vizet. A híres finn fahumor és letargia legjobb filmes szakembere, Aki Kaurismäki sem tudna ilyet rendezni, mint a kormány.hu videója.

Advertisement

Van egy elméletem. Valaki Orbán Viktor irodájában hatalmas rajongója Simonyi Balázsnak és Tóth Barnabásnak. Emlékeztek még a havazás idején készített Orbános-Pintéres rövidfilmre, aminek Terepszemle volt a címe? Na, Simonyi és Tóth rendezett egy ugyanilyen című filmet, amit ott linkeltem is azt hiszem, arról szólt, hogy egy rendező és operatőre a fagyos időben elmegy egy mezőre megnézni, hol forgassák az egészen Tarr Bélásnak hangzó nagyjátékfilmüket. Pár évvel később a két rendező megcsinálta a Terepszemle második részét. Amiben a rendező és operatőre elmegy a Római-partra, hogy ott szétnézzenek, és közben ott egymás számára véresen komoly, de a néző számára baromi vicces dolgokat mondjanak. A tematikus egyezés félelmetes.

Share This Story

Get our newsletter