"Remélem nincsenek gyerekeid, és nem is lesznek". "A jó kávé igen is fontos". Az ismert amerikaifocista bepöccent, hogy a Cink miért foglalkozik a magyar net slágereinek számító gáláns hirdetéseivel, például ezzel meg ezzel, és kommentben támadott.

Mikrobloggerek √©s olvas√≥ ezrei sz√≥rakoznak remek√ľl azon, hogy √Ārpa Attila minden hirdet√©s√©be be√≠rja, hogy csak legyen olcs√≥. Sok m√°s hely mellett itt a Cinken is, ez√©rt remek, hogy meg√©rkezett k√∂r√ľnkbe √Ārpa Attila, aki jelenleg a Br√©king: √Ārpa Attila m√©g mindig nem akar sokat k√∂lteni c√≠mŇĪ poszt alatt kommentel. √Ārpa t√©nyleg rendes, mert nem csak korb√°cs van n√°la, hanem cukor is, √©s egy csom√≥ mindent elmes√©l arr√≥l, hogy mennyire j√∂ttek be az olcs√≥s√°got hang√ļlyoz√≥ facebookos hirdet√©sei. Lel√∂v√∂m a po√©nt: sz√°z sz√°zal√©kosan!

Advertisement

√Ārpa Attila izz√≥an szenved√©lyes kommentje, amiben nyit√°snak leokostoj√°sozza a Cink kommentelŇĎit, teljes terjedelm√©ben itt olvashat√≥.

√Ārp√°t egy√ļttal p√©ld√°nak is √°ll√≠tan√°m a Cink okostoj√°s kommentelŇĎi el√©. Ilyen ugyanis az igazi v√°lasz, mint az √∂v√©. Mark√°ns, √∂sszet√©veszthetelen v√©lem√©ny, lend√ľletesen megfogalmazva.