This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Árpa Attila: Mit írjak, okostojások? Hogy legyen drága?

Illustration for article titled Árpa Attila: Mit írjak, okostojások? Hogy legyen drága?

"Remélem nincsenek gyerekeid, és nem is lesznek". "A jó kávé igen is fontos". Az ismert amerikaifocista bepöccent, hogy a Cink miért foglalkozik a magyar net slágereinek számító gáláns hirdetéseivel, például ezzel meg ezzel, és kommentben támadott.

Advertisement
Advertisement

Mikrobloggerek és olvasó ezrei szórakoznak remekül azon, hogy Árpa Attila minden hirdetésébe beírja, hogy csak legyen olcsó. Sok más hely mellett itt a Cinken is, ezért remek, hogy megérkezett körünkbe Árpa Attila, aki jelenleg a Bréking: Árpa Attila még mindig nem akar sokat költeni című poszt alatt kommentel. Árpa tényleg rendes, mert nem csak korbács van nála, hanem cukor is, és egy csomó mindent elmesél arról, hogy mennyire jöttek be az olcsóságot hangúlyozó facebookos hirdetései. Lelövöm a poént: száz százalékosan!

Advertisement

Árpa Attila izzóan szenvedélyes kommentje, amiben nyitásnak leokostojásozza a Cink kommentelőit, teljes terjedelmében itt olvasható.

Advertisement

Árpát egyúttal példának is állítanám a Cink okostojás kommentelői elé. Ilyen ugyanis az igazi válasz, mint az övé. Markáns, összetéveszthetelen vélemény, lendületesen megfogalmazva.

Share This Story

Get our newsletter