This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Arnold Schwarzenegger kinyír mindenkit

Egy lelkes internetező, akinek most kicsit irigylem a szabadidejét, összevágta az összes, de tényleg összes halált Schwarzenegger teljes életművéből. Mármint azokat, amikért személyesen az Osztrák Tölgy a felelős. Ötszáz halál, huszonnyolc perc, felmérhetlen szórakozás!

Advertisement

Ahogy Schwarzenegger filmes karrierje, a videó is kicsit lassan indul, a Herkules New York-ban és a San Fransisco utcán egyik epizódja még nem hozza ki belőle azt a megállíthatatlan gyilkológépet. De csak hat perc kell, hogy eljussunk a Világ Legjobb Filmjéig, azaz a Kommandóig, ahol már alig győzi követni az eseményeket a számláló.

Készen álltok? Tényleg rá fog menni 28 percetek!

A montázsnak a következők voltak a szabályai:

1. Fegyverek, pengék és eldobott tárgyak mindig ölnek, kivéve ha megmutatják az ellenkezőjét.

2. A robbanásokkal ugyanez.

3. Közvetett gyilkosságok is számítanak.

4. Az ölésnek a képen kell történnie, vagy legalábbis erősen jelezni kell a képen.

5. Álomjelenetek, fantáziák, vagy a filmen belüli filmek is számítanak. Ha a képernyőn van, akkor az ölés.

6. Akit többször megölnek, az többször is számít.

7. Tökmindegy mit mondott Mossberg a Terminátor 2-ben, nem mutattak annyit. (Ezzel arra utal, hogy az első részben a T-800 kinyírt egy csomó rendőrt, a folytatásban viszont többet mondanak, mint amennyit tényleg láttunk.)

8. Minden film szerepel a Szupercelláig. Az már nem.

Ha valakinek túl sok lenne az akció, akkor a Las Vegas-i rodeóbajnokságon egy játéklovon lovagló Schwarzenegger videójával lenyugodthat.

[Twitch]

Share This Story

Get our newsletter