Egy lelkes internetezŇĎ, akinek most kicsit irigylem a szabadidej√©t, √∂sszev√°gta az √∂sszes, de t√©nyleg √∂sszes hal√°lt Schwarzenegger teljes √©letmŇĪv√©bŇĎl. M√°rmint azokat, amik√©rt szem√©lyesen az Osztr√°k T√∂lgy a felelŇĎs. √Ėtsz√°z hal√°l, huszonnyolc perc, felm√©rhetlen sz√≥rakoz√°s!

Ahogy Schwarzenegger filmes karrierje, a vide√≥ is kicsit lassan indul, a Herkules New York-ban √©s a San Fransisco utc√°n egyik epiz√≥dja m√©g nem hozza ki belŇĎle azt a meg√°ll√≠thatatlan gyilkol√≥g√©pet. De csak hat perc kell, hogy eljussunk a Vil√°g Legjobb Filmj√©ig, azaz a Kommand√≥ig, ahol m√°r alig gyŇĎzi k√∂vetni az esem√©nyeket a sz√°ml√°l√≥.

Advertisement

Készen álltok? Tényleg rá fog menni 28 percetek!

A mont√°zsnak a k√∂vetkezŇĎk voltak a szab√°lyai:

1. Fegyverek, peng√©k √©s eldobott t√°rgyak mindig √∂lnek, kiv√©ve ha megmutatj√°k az ellenkezŇĎj√©t.

2. A robban√°sokkal ugyanez.

3. Közvetett gyilkosságok is számítanak.

4. Az √∂l√©snek a k√©pen kell t√∂rt√©nnie, vagy legal√°bbis erŇĎsen jelezni kell a k√©pen.

5. √Ālomjelenetek, fant√°zi√°k, vagy a filmen bel√ľli filmek is sz√°m√≠tanak. Ha a k√©pernyŇĎn van, akkor az √∂l√©s.

6. Akit többször megölnek, az többször is számít.

7. T√∂kmindegy mit mondott Mossberg a Termin√°tor 2-ben, nem mutattak annyit. (Ezzel arra utal, hogy az elsŇĎ r√©szben a T-800 kiny√≠rt egy csom√≥ rendŇĎrt, a folytat√°sban viszont t√∂bbet mondanak, mint amennyit t√©nyleg l√°ttunk.)

8. Minden film szerepel a Szupercell√°ig. Az m√°r nem.

Ha valakinek t√ļl sok lenne az akci√≥, akkor a Las Vegas-i rode√≥bajnoks√°gon egy j√°t√©klovon lovagl√≥ Schwarzenegger vide√≥j√°val lenyugodthat.

[Twitch]