Orbán Ráhel és Tiborcz István Margit körúti esküvőjén mi is ott leszünk. Vagyis a közelben. Már amennyire tudunk. Na, majd meglátjátok, az a lényeg. Felkészül Fülöp Peti és én.

14:00 Rasi és férje dudaszó kíséretében távoztak. A Cink sok boldogságot kíván. Ráhel igazán nem tehet róla, hogy az apja történetesen pont Orbán Viktor. Ez az esküvő akármennyire is pártesemény szagú volt, igazából csak annyiban különbözött egy átlagos esküvőtől, hogy sok újságíró volt rá kíváncsi és, hogy a pár barátai mellett itt voltak a miniszterelnök befolyásos haverjai. (FP)

13:53 Egy részeg férfi trágár módon kért számon valamit valakin. Eddig ez az esküvő csúcspontja. (FP)

13:44 Teljes agóniában várakozunk. Rasi, gyere már! (FP)

13:20 Elkezdtek kifelé sétálni az öltönyök, ezek szerint Rasi nem szaladt el, hogy Hugh Granttel csókolózzon az esőben. Slash sem jött ki szólózni. (FP)

Advertisement

13:06 Beindult a mozgolódás! Klág riporterrel ájulás közeli állapotba kerültünk. (FP)

13:00 A 444 gyakornoka saját életét kockáztatva felmászott a templomparkoló háromméteres téglakapujára. Őrület, hogy egyesek mit meg nem tesznek néhány kattintásért... (FP)

12:57 Nyugdíjas Orbánrajongókkal várjuk a grandiózus finálét, a dicsőséges kivonulást. A Forte pizza nem volt valami finom, de teljesítette alapvető feladatát: erőt adott. (FP)

Advertisement

12:40 Lassan háromnegyed órája tart a ceremónia. Elugrottunk pizzáért, mert mi ilyen srácok vagyunk. Előtte rákukkantottunk az esküvői Orbánmobilra. Egy pofás jaguárral érkezett Rasi és az örömapa. (FP)

12:18 Egy kis humor:

Két öreg bácsi beszélget.
- Téged érdekel Orbán Ráhel esküvője?
- Nem - feleli a másik, majd csókolóznak.

Advertisement

(FP™)

12:09 Szájer József és Balog Zoltán késnek. Klág kolléga àllítólag látott egy pár mellet és nagyjából öt "jó csajt". (FP)

12:03 Semmit sem látni és mindenki nagyon szarul érzi magát, hogy itt van. (FP)

12:00 Valaki orgonál, reméljük Matolcsy. (FP)

11:58 Kinyílt a főbejárat. Befostunk az izgalomtól. (FP)

11:42 TEK-es kamasz ügynökök vigyázzák a környező utcák rendjét. Matolcsy 18 éves korában templomi orgonista volt - sokat remélünk a mai délutántól. (FP)

Advertisement

11:30 Dolgok, amik érdekesebbek, mint a templom előtt állni: trabantból rendszerváltásért kiáltó férfi, másnapos újságírók a napon, curling. (FP)

11:23 Bement Matolcsy, elhisszük. (FP)

11:20 Rasi azt mondta, hogy az oldalbejáraton menjünk be. Mármint nem nekünk, hanem a melletünk állò Csukás István imitátornak és nejének. Eközben politikust játszó színészek sétálnak a templom felé. Még mindig nem hisszük el. (FP)

Advertisement

11:14 Minden sarkon áll egy Havasi Bertalan, és ismeretlen öltönyös emberek szállingóznak. Arra gyanakszunk, hogy ők statiszták és nemhogy nem itt lesz az esküvő, de nem is ma. (FP)

9:35 Mindjárt indulok a helyszínre, ami egyébként az Országúti Szent István Első Vértanú Plébánia és itt lehet megtalálni:

Advertisement

9:30 Feketeribizlis-citromos kaukázusi kefírt reggeliztem, mert én a reggelimből is politikai gesztust gyártok. (KD)

9:00 Nekem egy, azaz tényleg egy dolog jut eszembe egy lagziról, és az ez. (KD)