Mi következik abból, ha Lazáry egy hajón kokózott? Hogy nincs az a szemét komcsi, aki felérne egy féltékeny fideszessel.

Az Index √ļgy tudja, hogy nem a polg√°rmesteri hivatalban vagy valami csapat√©p√≠tŇĎ helysz√≠n√©n, hanem egy fideszes bulin, egy balatoni vitorl√°son k√©sz√ľlt az MSZP √°ltal bombak√©nt bedobott vide√≥ a szombathelyi alpolg√°rmesterre eml√©keztetŇĎ figura drogsz√≠v√°sszerŇĪ mozdulatair√≥l. El√©g megggyŇĎzŇĎ, amit az asztalr√≥l √≠rnak, m√°rmint hogy a kaj√ľtasztaloknak van olyan perem√ľk, mint a filmen l√°that√≥nak, hogy viharban ne esenek le a t√°rgyak. EbbŇĎl viszont az k√∂vetkezik, hogy soha nem lehet annyira szem√©t, gonosz √©s alattomos egy ellens√©ges kommer, mint egy zs√°km√°nyra √©hes m√°sik jobboldali. Mert az eg√©sz biztos, hogy Laz√°ry nem a szoci ellens√©geivel haj√≥zott.

Na persze ez visszafel√© pont ennyire igaz, az elm√ļltt√≠z√©v szinte √∂sszes nagy komcsi buk√°s√°t konkurens szocialist√°k sziv√°rogtatt√°k ki. Ez√©rt b√≠zom abban, hogy m√©g akkor is lesznek j√≥ magyar sztorik, ha mostant√≥l √∂r√∂kk√© az √Āllamp√°rt nyeri a v√°laszt√°sokat. Min√©l nagyobb az √°llamp√°rt, ann√°l t√∂bb √©hes kis f√©reg akarja megszedni mag√°t rajta.