This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Annyira utálja a Fradi az Újpestet, hogy inkább Győrben játszik

Két budapesti focicsapat a várostól százhúsz kilométerre játszik egymással rangadót, amivel engem mint MTK-szurkolót személy szerint is jól megszívattak.

Kubatov Gábor Fradi-elnök annyira utája az Újpestet, hogy inkább megfingatja a saját szurkolóit, a focistáiról nem is beszélve, de meg sem próbál tárgyalni arról, hogy a meccsnapon foglalt Puskás stadion helyett a Megyeri úton játsszák le a következő hazai bajnokijukat.

Advertisement

Kubatov szokása szerint a Facebookon magyarázta meg, miért játsszák az MTK elleni rangadót Győrben. Jó posztban magyarázta, amiben például szerepelt a "hülyebogár" kifejezés is, így, idézőjelben. Az alappprobléma az, hogy a Depeche Mode-koncert építése miatt már szombaton foglalt lesz a Puskás, ahol a Fradi az új stadionja elkészültéig - ha Varga mágus és Matolcsy mester nem táltosodik meg, talán évtizedekig - albérletben játszik. Kubatov leírja, hogy végigzongorázták az összes, fizikalag alkalmas budapesti focipályát, de különböző okok miatt egyik sem volt alkalmas. A Megyeri úti stadionnal viszont nem is ksérleteztek, hiszen, Kubatov szavaival: "Újpestre ...ugye nem kell magyaráznom.". Az elnök a lehetőségek között azért vetette el az MTK-pályát, vagyis a pályaválasztói jog átadását, hogy úgy csak kétezer drukkerük mehetne el a meccsre. Baromi kiváncsi vagyok, Győrben hány fradista fog ehhez képest szurkolni.

Share This Story

Get our newsletter