A mostanra 8 milli√≥ ember √°ltal megn√©zett rendŇĎrs√©gi vide√≥ szt√°rja a ti√©d lehet egy nem is t√ļl nagy k√∂teg p√©nz√©rt: 67 milli√≥s norm√°l √°ra helyett 2 milli√≥ forint√©rt elvihetŇĎ a z√∂ld Lamborghini Hurac√°n. Igaz, m√°r nem z√∂ld, mert porr√° √©gett.

A n√©h√°ny m√°zsa √≥cskavas √©s √≥cskaalum√≠nium a Vas megyei Hegyh√°ts√°lon tekinthetŇĎ meg, a k√©tmilli√≥s √°r ir√°ny√°rk√©nt szerepel, √ļgyhogy el tudom k√©pzelni, hogy lehet ezen m√©g alkudni. Eg√©szen pazar irodai d√≠sz lenne, √©n p√©ld√°ul nagyon el tudn√°m k√©pzelni a leendŇĎ Gawker-iroda k√∂zep√©re. L√©nyegesen kir√°lyabb, mint egy mŇĪv√©szien disztresszelt, majd kett√©t√∂rt k√©zmŇĪves sz√∂rfdeszka, meg egy raklapb√≥l k√©sz√≠tett polc, vagy mi az istent szoktak ilyen menŇĎ irod√°kban a falakra tenni.

Advertisement

Ha valaki sokallja a 97%-os √°rlesz√°ll√≠t√°st, de szeretne egy darab Lamborghini-hullad√©kot, az elsŇĎ f√©ket k√ľl√∂n is meg lehet venni 336 rug√≥√©rt. F√©kezni val√≥sz√≠nŇĪleg m√°r nem j√≥, de beosztottakat fenyegetni ann√°l ink√°bb.

Fotók: OLX