This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Amiről lemaradtunk: Orbán Viktor Hollywood nagyágyújával kokettál!

Illustration for article titled Amiről lemaradtunk: Orbán Viktor Hollywood nagyágyújával kokettál!

A nagy Russell Crowe-Brett Ratner sztori farvizén érkezett ez a szuper kép, amin Ratner új legjobb barátját, a fátyolos szemű Orbán Viktort ölelgeti az öt hónappal ezelőtti Leslie Mándoki-koncert után/előtt a Művészetek Palotájában.

Advertisement

My new best friend, the Prime Minister of Hungary, Victor Orban!

A koncertet február 16-án tartották, a Herkules forgatása pedig júniusban kezdődött, szóval Ratner vagy hónapokig készítette elő a forgatást, vagy ideutazott egy turistakörútra, aminek során körbemutogatták neki az egész országot.

Advertisement

Vajon Orbánnal lesz kameója a Herkulesben? Én azt hallottam, hogy rengeteg, de tényleg rengeteg statiszta dolgozik a forgatáson, egy csomót le kellett tetőtől talpig borotválni és zöldre festeni, hogy utómunkában rátehessenek misztikus tetoválásokat. Vajon Orbánra is ez a sors fog válni? Vagy belemontírozzák a szigorú arcát egy freskóba? Egy morcos felhőben lesz Felcsút messiása? Lesz vajon másik szerepe a Szegény Dzsoni és Árnika után? Izgatottan várom!

Share This Story

Get our newsletter