Gyászolnak a politikára népszórakoztatásként tekintők, a legfőbb ügyész ugyanis Meggyes Tamás mentelmi jogának felfüggesztését kérte.

Nem véletlenül ejtett a Fidesz nyáron Meggyes "El Loco" Tamást, akiről itt a Cink szórakoztató videókkal tűzdelt megemlékezése.

Esztergom korábbi, fideszes polgármesterét azzal gyanúsítják, hogy jelentős anyagi hátrányt okozva hűtlenül kezelt pénzeket. Éppen ezért Polt Péter legfőbb ügyész, egykori fideszes képviselőjelölt a Nagy Népszórakoztató mentelmi jogának felfüggesztését kérte. Még semmi többet nem tudni, de én már most sírok, mert Meggyes, aki annyira elviselhetetlen figura, hogy még a Jobbikot is sikerült összereterlnie a baloldali ellenzékkel, mostanában ugyan csendes volt, mégis igazi klasszikus politikus. A háborodott és állandóan agresszíven (=mulatságosan) nyilatkozó fajtából. Ennek "Mit Akarsz Kisapám, Megfejeljelek?"-jellegű ügyeskedő-nagyarcú polgármester-képvsielő típusnak lassan Papcsák Ferenc marad az utolsó dinoszaurusza. Vagy csak én érzem úgy a gyász miatt? Ha eszedbe jut Meggyes-kategóriájú aktív furkó politkus, írd meg a nevét, hadd könnyebbüljek meg!

[via 444.hu]