N√©zz k√∂r√ľl, mielŇĎtt bel√©psz egy trollbarlangba. √Čs ne k√©rj tan√°csot att√≥l a Kulka J√°nos-oldalt√≥l Facebookon, aminek Rudolf P√©ter √©s a Star Trek: Az √ļj nemzed√©k a profilk√©pe. FŇĎleg, ha egy cikkbe akarod bele√≠rni, amit mondanak.

Sziasztok! Valaki meg tudn√° mondani, hogy mi annak a darabnak a c√≠me, amiben Kulka J√°nos egy mozg√°ss√©r√ľlt (leb√©nult) szerepet j√°tszik? k√∂sz√∂n√∂m.

Ezt az √°rtatlan k√©rd√©st tette fel egy gyan√ļtlan √ļjs√°g√≠r√≥ a Kulka J√°nos Rajong√≥i Klubnak a Facebookon. K√∂zben elsiklott afelett, hogy az oldal az egyik legszervezettebb magyar trollt√°rsas√°g a neten. Bankrabl√°sokat nem koordin√°lnak ennyire flottul, mint ahogy a szeg√©ny hisz√©keny l√°nnyal elhitetik, hogy igen, Kulka j√°tszott a Sz√ľletett j√ļlius 4-√©n c√≠mŇĪ sz√≠ndarabban, amirŇĎl sajnos semmi anyag nem maradt fenn az arch√≠vumban, pedig a N√©pszabads√°g a "sz√≠nh√°z Dumb & Dumberek√©nt aposztrof√°lta" egykor. Fantasztikus trollfergeteg, amibe beleker√ľl R√©kasi K√°roly, D√©t√°ri EnikŇĎ, Rudolf P√©ter, a Kulka-keresŇĎ app, mik√∂zben a gyan√ļtlan l√°ny valahogy egyik sem lengeti meg a v√∂r√∂s z√°szl√≥t, pedig l√°that√≥an t√∂bbsz√∂r is elvesz√≠ti a fonalat a trolltorn√°d√≥ban.

A trollinf√≥ meg beker√ľlt a ferfipont.hu egyik cikk√©be. A trollciklus bez√°rult!