A Budapest Essentials √∂sszeboron√°lja a belv√°rosi street food helyeket, az √°llami int√©zeteket √©s a menŇĎ koncerteket m√°jus 29. √©s j√ļnius 1. k√∂z√∂tt.

Most mondhatn√°m azt, hogy haha, fizetett rekl√°m, engem megvettek kil√≥ra √©s az√©rt fogok sz√©peket √≠rni a Budapest EssentialsrŇĎl, de nem, egyelŇĎre m√©g semmit sem kaptam, m√©g a sajt√≥t√°j√©koztat√≥n kitett pezsgŇĎbŇĎl sem ittam, sŇĎt, a b√ļcs√ļf√°nkot is kiker√ľltem. EgyszerŇĪen az√©rt akarok errŇĎl √≠rni, mert t√∂k menŇĎn hangzik. √Čs majd ne a rekl√°mkamp√°ny√°ra figyeljetek, sem arra a vide√≥ra, amit fent beposztoltam, mert ettŇĎl a longboard/szak√°ll/Gopro-hangulatt√≥l m√©g az √©n zsebemben is kiny√≠lik a PortlandbŇĎl hozatott organikus bicska, hanem a sz√°raz t√©nyekre.

  • A jegy 9900 forintba fog ker√ľlni √°prilis 22-ig. √Āprilis 23. √©s m√°jus 26. k√∂z√∂tt 16 500, onnant√≥l 21 000.
  • A jegybe beletartoznak a bel√©pŇĎk a koncertekre, ki√°ll√≠t√°sokra, a Sz√©pmŇĪv√©szeti M√ļzeumba p√©ld√°ul.
  • Ugyancsak ebben a p√©nzben benne vannak a f√ľrdŇĎbel√©pŇĎk.
  • Valamint 20-30 sz√°zal√©kos kedvezm√©nyek az olyan helyeken, mint a Burrita, az El Rapido, a Zona, a Maceszhusz√°r, a W35, √©s m√©g sok m√°s √©tteremben √©s b√ľf√©ben.
  • Lesznek szervezett v√°rosi t√ļr√°k.
  • Be lehet j√°rni startup c√©gek irod√°it, p√©ld√°ul szem√©lyesen lehet megb√°mulni a dr√≥nt a Prezin√©l.
  • Lehet menni √°llatkertbe.

√Čs a l√©nyeg, mert engem ez √©rdekelt a legjobban. A zenei szervez√©sen l√°tszik a pr√≥b√°lkoz√°s, hogy egyens√ļlyba hozz√°k a Morcheeba-rajong√≥ t√∂megeket azokkal, akik nem √°lltak az elektronikus zene k√∂vet√©s√©ben 2003 k√∂r√ľl. √Čn ezekre fogok elmenni:

Ez a hat m√°r kap√°sb√≥l meg√©ri a t√≠z ropog√≥st. Lesz m√©g Jazzanova, meg Herbaliser meg Kraak & Smaak DJ-szett is, de ezek miatt hadd ne kelljen √ļgy tennem, hogy √∂r√ľl√∂k nekik.

Advertisement

Jegyet holnaptól a Budapest Essentials honlapjánlehet majd venni, meg több részletes infót ott találtok.

(x)

(csak vicceltem)