Az elsƑ tĂ©tmeccsĂ©t jĂĄtszĂł gibraltĂĄri vĂĄlogatott kĂ©t profival felĂĄllva kapott hetet a lengyelektƑl, esetĂŒkben Ă©rdekesebb a foglalkozĂĄsuk, mint a klubjuk.

A 30 ezres lakosból ezt a vålogatottat tudta összerakni a remek nevƱ Allen Bula szövetségi kapitåny, aki megtiltotta jåtékosainak, hogy autogramot kérjenek Robert Lewandowskitól.

A kezdƑcsapatbĂłl csak az izraeli Bnei YehudĂĄban jĂĄtszĂł Liam Walker, Ă©s az angol harmadosztĂĄlyĂș Preston jobbhĂĄtvĂ©dje, Scott Wiseman profi focista, a többiek rendƑrök, tƱzoltĂłk, hivatalnokok Ă©s egyĂ©b rendes ĂĄllĂĄs mellett focizĂł amatƑrök. A gibraltĂĄri szurkolĂłk azt biztos nem kiabĂĄltĂĄk a meccs utĂĄn, hogy "Dolgozzatok!".

A jĂĄtĂ©kosoknak biztos nagy Ă©lmĂ©ny vilĂĄgsztĂĄrok ellen focizni, mĂĄs kĂ©rdĂ©s, hogy rendszeresen felmerĂŒl, hogy ezeket a törpeĂĄllamokat egymĂĄssal kĂ©ne versenyeztetni, Ă©s utĂĄna csak a legjobbak lĂ©phetnĂ©nek ki az eurĂłpai fociszĂ­npadra. Az is igaz ugyanakkor, hogy a nagy sztĂĄrok se halnak bele, ha egy-kĂ©t Ă©vente AndorrĂĄval vagy GibraltĂĄrral kell jĂĄtszaniuk, nem igaz?

(via Peterfromtexas)