Az elsŇĎ t√©tmeccs√©t j√°tsz√≥ gibralt√°ri v√°logatott k√©t profival fel√°llva kapott hetet a lengyelektŇĎl, eset√ľkben √©rdekesebb a foglalkoz√°suk, mint a klubjuk.

A 30 ezres lakosb√≥l ezt a v√°logatottat tudta √∂sszerakni a remek nevŇĪ Allen Bula sz√∂vets√©gi kapit√°ny, aki megtiltotta j√°t√©kosainak, hogy autogramot k√©rjenek Robert Lewandowskit√≥l.

A kezdŇĎcsapatb√≥l csak az izraeli Bnei Yehud√°ban j√°tsz√≥ Liam Walker, √©s az angol harmadoszt√°ly√ļ Preston jobbh√°tv√©dje, Scott Wiseman profi focista, a t√∂bbiek rendŇĎr√∂k, tŇĪzolt√≥k, hivatalnokok √©s egy√©b rendes √°ll√°s mellett fociz√≥ amatŇĎr√∂k. A gibralt√°ri szurkol√≥k azt biztos nem kiab√°lt√°k a meccs ut√°n, hogy "Dolgozzatok!".

A j√°t√©kosoknak biztos nagy √©lm√©ny vil√°gszt√°rok ellen focizni, m√°s k√©rd√©s, hogy rendszeresen felmer√ľl, hogy ezeket a t√∂rpe√°llamokat egym√°ssal k√©ne versenyeztetni, √©s ut√°na csak a legjobbak l√©phetn√©nek ki az eur√≥pai focisz√≠npadra. Az is igaz ugyanakkor, hogy a nagy szt√°rok se halnak bele, ha egy-k√©t √©vente Andorr√°val vagy Gibralt√°rral kell j√°tszaniuk, nem igaz?

(via Peterfromtexas)