Illustration for article titled ​Amikor a Fidesz bulváröklét megszállja a Szentlélek

A bokszoló Gyurcsány vére helyett a szeretet csöpög. Minden idők leggyengébb Helyi Témája az eredmény.

Advertisement

A Helyi Témát azért szereti kicsi és nagy, kommer és fideszes, mert itt Rogán Antal legfrissebb Krumpli kutyás tetoválása és a "Szűz Máriával beszélgetett Kövér László sminkesének szomszédja" tematikájú tényfeltárása között mindig van hely és idő egy jó kis gyurcsányos vagy bajnais Photoshop-tréfára.

Mindig, de nem most!

El sem merem képzelni, mi történhetett a szerkesztőségben, hiszen még messze a Karácsony és lesz jövő heti lapszám is, de ez a mostani HT olyan, mintha valaki ellopta volna az összes kommunistát, és nem maradt volna több téma.

Advertisement
Illustration for article titled ​Amikor a Fidesz bulváröklét megszállja a Szentlélek

Vagyis egy ötletem van arra, hogy mi történhetett a szerkesztőségben. A harmadik oldalon ugyanis "Szerintem" fejléccel tomboló kirohanás jelent meg Gál Gyula főszerkesztőtől, akit, durvább first world problem sújt, mint az Embert Akinek Dupla Frekvencián Rezeg a Masszázsfotelje: szegény ember ál-merinói gyapjú ágytakarót vásárolt online! Talán ez zökkentett ki annyira a máskor olajozottan zakatoló propagandagépet hogy ilyen fing számot produkáljon.

Advertisement

A vezető anyag egy interjú a jótékonykodásról egy véletlenszerűen kiválasztott jótékony magyar anyával, Orbán Viktorné Lévai Anikóval. A címlapon rajta kívül a vérfagyasztóan izgalmas cikk vehető egyáltalén észre - "Selmeczi Gabriella: Becsüljük meg a munka mellett gyermeket nevelő nőket!" - aztán slussz. Belül is teljes a pangás, A legendás, normál esetben kommervéről iszamos második oldalon is csak adományozásról esik szó, sőt a máskor sistergős negyedik oldalon Jakupcsek Gabriella már azzal is figyelmet tud kelteni, hogy fél, a kislánya túl korán fogja kezdeni a szexet rohanó világunk alpest valutával kövezett aszfaltcsíkján. Csak nehogy az Ezerfejű Cézárral kezdje szegényke a korai nemi életet!

Illustration for article titled ​Amikor a Fidesz bulváröklét megszállja a Szentlélek
Advertisement

A hátsó traktus többi cikkét említeni is fájdalom, a "Kerényi Miklós Máté és a tejföl"-nél az én rutinommal együtt is majdnem széttéptem a lapot, kivétel talán a Laár András-interjú, amiből kiderül, hogy az ismert zenész kisfia, a kétéves Buda szanszkrit tantrákat brummog! Amire a büszke apa így reagál: "Szivacsból van az agya."

A hülyítésre váró tömegek ennél többet érdemelnek!

Share This Story

Get our newsletter