This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ami sokkal jobb, mint egy Bundesliga-összefoglaló

Nem nagyon lehet hangulatosabb fociösszefoglalót csinálni, mint ez a remekmű egy nógrádi megye 1-es meccsről. A lényeg ezúttal a hang!

Advertisement

A salgótarjáni SBTC a nógrádi megye 1.-ben 6-0-ra csinálta ki otthon a Szécsény VSE-t. A meccs is marha jó persze, de a tökéletes helyre tett mikrofon miatt a hang olyan, mintha ott ülnénk a lelátón a Ho-Ho-Hózó Ember, a Nyuginyugizó, az Önkéntes Pályaedző, az Aggódó Vendégszurkoló és a többiek között.

Az SBTC óriási multú csapat amúgy, már a két világháború között is többször volt elsőosztályú, később is sokáig, egyszer harmadikok is voltak, és még 1999-ben is majdnem visszajutottak az NB1-be, 1972-ben pedig egész közel álltak ahhoz az UEFA-kupában, hogy kiejtsék az AEK Athént, de végül 2-0 helyett 1-1 lett a vége és az AEK játszott a Liverpoollal. Bill Shankly volt annak a Liverpoolnak az edzője, Kevin Keegan pedig kezdő volt az AEK elleni hazai meccsen.

Advertisement

A jegyzőkönyv kedvéért itt a jegyzőkönyv:

SBTC - Szécsény 6:0 (2:0)

vezette: Bogár G. (Szederkényi Cs., Lukács L.)

SBTC: Kozma T. - Sólyom Á. (Taliga B. 76.), Horváth K., Szeles T., Kerényi G. - Bonivárt E. (Victor 65.) - Lenkó Cs. (Bata G. 65.), Csornij Á. (Mészáros B. 72.), Maicon, Zsarnai R. (Takács L. 74.) - Islony, Vezetőedzők: Tamási Zoltán, Takács László

Advertisement

Szécsény: Baranyai Z. - Nagy M., Sztrigán K., Szenográdi P., Rácz R. - Galcsik Sz. (Szekeres J. 78.), Kelecsényi G. (Vereczki B. 40.), Juhász I., Strihó Zs. (Heizer B. 46.) - Molnár K. (Babcsán Zs. 55.), Szabó T. (Rutai Sz. 68.), Játékos-edző: László Lóránd

sárga lap: Bonivárt E. ill. Rácz R.

gól: Csornij Á. (11., 71.), Zsarnai R. (25.), Bonivárt E. (52.), Islony (75.), Takács L. (87.)

Advertisement

[via nogradifoci.hu]

Share This Story

Get our newsletter