M√©g h√©tfŇĎn robbant a sajt√≥k√∂zlem√©ny, amelyben telev√≠zi√≥s vit√°ra h√≠vja Orb√°n Viktort √©s Mesterh√°zy Attil√°t az El√©gedetlenek P√°rtj√°nak eln√∂ke. T√≥th Attila a realit√°sok embere, a vita k√©rd√©seiben enged√©keny, csak szer√©ny k√©r√©sei vannak. Ezt mindenki elhallgatta!

A vita b√°rmely elŇĎre egyeztetett t√©m√°r√≥l, k√©rd√©srŇĎl sz√≥lhat. Az El√©gedetlenek P√°rtj√°nak k√©r√©se, hogy a k√∂zszolg√°lati telev√≠zi√≥ √©lŇĎben k√∂zvet√≠tse, hiszen a v√°laszt√≥polg√°rok csak √≠gy kaphatnak hiteles t√°j√©koztat√°st, illetve v√°laszt k√©rd√©seikre.

A p√°rt, val√≥sz√≠nŇĪleg a zseni√°lis n√©vv√°laszt√°s miatt m√°r t√∂bb mint 4000 l√°jkkal erŇĎs√≠t Facebookon. √ćgy igyekeznek poz√≠cion√°lni magukat a magyar politikai palett√°n, mell√©besz√©l√©s n√©lk√ľl:

Az El√©gedetlenek P√°rtja t√∂rekszik a min√©l k√∂nnyebb √©rthetŇĎs√©g figyelembev√©tel√©vel gondolatait megosztani.

Napjainkban, a XXI. sz√°zadban nem is olyan egyszerŇĪ egy bizonyos ideol√≥gia alapj√°n meghat√°rozni √∂nmagukat a p√°rtoknak. (P√©lda: baloldali jellemzŇĎ az √°llamos√≠t√°s √©s most ugye a Fidesz - mint jobboldali p√°rt - √°llamos√≠t)

Az El√©gedetlenek P√°rtja egy b√©k√©s Magyarorsz√°got szeretne, ahol az ideol√≥giai ellent√©tek miatti m√©ly szakad√©kot igyeksz√ľnk betemetni. Erre t√∂reksz√ľnk, hiszen l√°that√≥, hogy nem vezetett eredm√©nyre ez a p√°rtpolitika.

Advertisement

T√≥th egy√©bk√©nt nem csak el√©gedetlen, hanem elkeseredett is. Ezt ŇĎ maga √≠rja, ebben a posztban. Janu√°ri 3000 l√°jkol√≥ja k√∂z√ľl csak h√°rman jelentkeztek n√°la k√©pviselŇĎjel√∂ltnek. Rosszall√≥ arckifejez√©s√©nek a hat√°sa alatt olvashatjuk el, hogy mennyire ki√°br√°ndult a LegfŇĎbb El√©gedetlen!

Nagyon tanuls√°gos az elm√ļlt egy h√≥nap! Keserg√©s, nyavalyg√°s, panasz, s√≠r√°s-r√≠v√°s szinte mindenhonnan, de tenni akar√≥ ember/ek/ sehol. Azt hiszem most m√°r tudom vagy legal√°bbis sejtem hogy mi√©rt tartunk itt! Nem mi, az EP, hanem az orsz√°g! Ez√©rt tud a t√∂bbs√©gen a kisebbs√©g uralkodni, mert ŇĎk tesznek valamit (sajnos)!

Ki√©gtem. Sz√≥val az El√©gedetlenek P√°rtj√°nak eln√∂ke el√©gedetlen az El√©gedetlenek t√°bor√°nak el√©gedetlenked√©s√©vel. Fiatal Demokrat√°k Sz√∂vets√©ge? √Ėregek! Egy√ľtt 2014? Gyurcs√°nnyal! Lehet M√°s a Politika? Nem! Viszont v√©gre itt egy p√°rt, ami m√©lt√≥ a nev√©re.

Advertisement

A vita idŇĎpontj√°r√≥l v√°rj√°k az √©rtes√≠t√©st.

[Forrás: OS, Kép: Facebook]