This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ami a héten kimaradt: tévévitára hívja Orbánt az Elégedetlenek Pártja

Illustration for article titled Ami a héten kimaradt: tévévitára hívja Orbánt az Elégedetlenek Pártja

Még hétfőn robbant a sajtóközlemény, amelyben televíziós vitára hívja Orbán Viktort és Mesterházy Attilát az Elégedetlenek Pártjának elnöke. Tóth Attila a realitások embere, a vita kérdéseiben engedékeny, csak szerény kérései vannak. Ezt mindenki elhallgatta!

A vita bármely előre egyeztetett témáról, kérdésről szólhat. Az Elégedetlenek Pártjának kérése, hogy a közszolgálati televízió élőben közvetítse, hiszen a választópolgárok csak így kaphatnak hiteles tájékoztatást, illetve választ kérdéseikre.

Advertisement

A párt, valószínűleg a zseniális névválasztás miatt már több mint 4000 lájkkal erősít Facebookon. Így igyekeznek pozícionálni magukat a magyar politikai palettán, mellébeszélés nélkül:

Az Elégedetlenek Pártja törekszik a minél könnyebb érthetőség figyelembevételével gondolatait megosztani.

Napjainkban, a XXI. században nem is olyan egyszerű egy bizonyos ideológia alapján meghatározni önmagukat a pártoknak. (Példa: baloldali jellemző az államosítás és most ugye a Fidesz - mint jobboldali párt - államosít)

Az Elégedetlenek Pártja egy békés Magyarországot szeretne, ahol az ideológiai ellentétek miatti mély szakadékot igyekszünk betemetni. Erre törekszünk, hiszen látható, hogy nem vezetett eredményre ez a pártpolitika.

Advertisement

Tóth egyébként nem csak elégedetlen, hanem elkeseredett is. Ezt ő maga írja, ebben a posztban. Januári 3000 lájkolója közül csak hárman jelentkeztek nála képviselőjelöltnek. Rosszalló arckifejezésének a hatása alatt olvashatjuk el, hogy mennyire kiábrándult a Legfőbb Elégedetlen!

Nagyon tanulságos az elmúlt egy hónap! Kesergés, nyavalygás, panasz, sírás-rívás szinte mindenhonnan, de tenni akaró ember/ek/ sehol. Azt hiszem most már tudom vagy legalábbis sejtem hogy miért tartunk itt! Nem mi, az EP, hanem az ország! Ezért tud a többségen a kisebbség uralkodni, mert ők tesznek valamit (sajnos)!

Advertisement

Kiégtem. Szóval az Elégedetlenek Pártjának elnöke elégedetlen az Elégedetlenek táborának elégedetlenkedésével. Fiatal Demokraták Szövetsége? Öregek! Együtt 2014? Gyurcsánnyal! Lehet Más a Politika? Nem! Viszont végre itt egy párt, ami méltó a nevére.

A vita időpontjáról várják az értesítést.

[Forrás: OS, Kép: Facebook]

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter