Most egy gusztustalan műsorú thaiföldi szexklubot zárattak be a popsztár tweetje után, ugyanis sikerült 140 karakterben leírnia, hogy pontosan mit látott hol és mi bukkant elő honnan.

A szeptemberi tweet pedig Ă­gy szĂłl:

Azaz:

Vagy totálkészen voltam előző este, vagy tényleg láttam egy thai nőt, aki elhúzott egy élő madarat, két teknőst, borotvapengéket, dartokat és pingpong-labdákat, mind a puncijából.

Advertisement

A borotvapengéknél összerezzentem.

A thai hatóságok azt nyilatkozták az Associated Pressnek, hogy a tweet előtt nem is hallottak erről a helyről, de nagyjából három hét alatt sikerült le is kapcsolniuk a kócerájt, ugyanis egyrészt nem volt működési engedély, másrészt meg a rendőrök hozzájuk vágták az obszcenitás vádját. Nekem a pengés punciról a veszélyeztetés is felmerült, de szerencsére én nem vagyok thai ügyvéd.

Advertisement

A tulaj egy hónap börtönt és akár 1900 dolláros pénzbüntetést is kaphat. Ezzel már háromra emelkedett azoknak a száma, akiket Rihanna miatt kasztniztak be Thaiföldön. Az énekesnő még korábban posztolt egy képet Instagramra, amin egy törpe lajhármakival pózol. A fotó miatt lecsuktak két embert, amiért védett állatot tartottak.

FotĂł: AP

[Time]