Illustration for article titled Amerikában már harapnak a koncerteken

Előbb egy férfi ujjhegyét harapták le egy Jay Z-Beyoncé koncerten, majd az Arctic Monkeys fellépése alatt harapott véresre egy férfit egy ismeretlen támadó.

Advertisement

Az első eset szombat este történt Pasadenában, ahol egy 25 éves férfit tartóztattak le a rendőrök, miután az előbb fogdosni kezdett egy nőt a közönségből, majd miután a nő barátja a segítségére sietett, annak leharapta az egyik ujja hegyét.

A második még ijesztőbb: ugyan még péntek esti, de később került a hírekbe. Ben Lenet a barátaival a Lollapalooza utazófesztivál chicagói állomására látogatott ki, és épp az Arctic Monkeys játszott, amikor egy ismeretlen férfi elkezdte fojtogatni az egyik barátját. Nagy nehezen leszedték róla a támadót, aki elkapta Lenet kezét, és másodpercekig marcangolta a fogaival. (Itt a kép a sérülésről.)

Advertisement

"Nem megharapni akart, hanem át akarta rágni magát rajtam" - mondta az áldozat, akinek az ismerősei végül addig ütötték a támadó fejét, amíg az el nem sétált, anélkül, hogy bármi bántódása esett volna. A chicagói rendőrség szerint fürdősó vagy PCP hatását gyanítja, de egyelőre nem kaptak el gyanúsítottat, Lener viszont rossz esetben akár HIV-fertőzést vagy hepatitiszt is kapthat a harapás miatt.

Advertisement

(via algebraicvarietyshow)

Share This Story

Get our newsletter