Hogy ne csak az √©n elemz√©semet olvass√°tok az esem√©nyekrŇĎl, reblogolom nektek Bencsik Andr√°s√©t is. Ahogy n√©zem, gy√∂keresen m√°s k√∂vetkeztet√©sekre jut az ismert publicista.

A l√©nyeg, hogy az Amerikai Birodalom √∂sszeoml√°s elŇĎtt √°ll, √©s √∂nmaga megment√©se √©rdek√©ben vagy tot√°lis h√°bor√ļt ind√≠t a felt√∂rekvŇĎk ellen, vagy elismeri, hogy imm√°r nem ŇĎ a legerŇĎsebb az erŇĎsek k√∂z√∂tt. Magyarorsz√°g √∂n√°ll√≥sod√°si t√∂rekv√©sei a birodalmi hegem√≥ni√°t vesz√©lyeztetik. Orb√°n Viktort mindazon√°ltal nem lehet lev√°ltani, ez√©rt meg kell puccsolni. A kedvenc id√©zetem pedig v√©gre elŇĎrevet√≠ti az annyira v√°rt putyinista b√©kemenet megszervez√©s√©t:

Amerika az Orb√°n-korm√°ny ellen hajland√≥ bevetni a Majdan t√©r t√≠pus√ļ v√©res forgat√≥k√∂nyvet is, ha kell. A korm√°nybuktat√≥ puccsok ŇĎst√≠pusa egy√©bk√©nt az 1990-es budapesti taxisblok√°d volt. Amennyiben a vil√°gban zajl√≥ nagy √°talakul√°sok m√©gis viszonylag b√©k√©sen mennek v√©gbe, √©s Magyarorsz√°g n√©pe k√©pes lesz megv√©delmezni saj√°tos t√°rsadalmi berendezked√©s√©t, az eur√≥pai t√©rs√©gben szokatlanul erŇĎs koh√©zi√≥j√°t (a szeretet √©s √∂sszefog√°s ereje), j√≥ es√©llyel vehet r√©szt az √°talakul√°sban, sŇĎt e folyamat egyik kataliz√°tora lehet. Sz√ľks√©gesnek l√°tszik ez√©rt egy √ļj B√©kemenet megszervez√©se.