This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Álomhirdetéssel toboroztak statisztákat az Emberi százlábú 3.-hoz

Illustration for article titled Álomhirdetéssel toboroztak statisztákat az Emberi százlábú 3.-hoz

Amerikában adták fel minden idők legviccesebb álláshirdetését. A beteges horrosorozat következő darabjához kerestek rabokat alakító statisztákat. 8 órás munkáért 64 dollár óriási szemétségnek tűnik, főleg, ha tudjuk, hogy adott ponton egy perverz sebész alkotásának részeként a szánkat rávarrják egy másik áldozat seggére.

Advertisement

A filmben állítólag egy 500 személyes száz-, vagyis kétezerlábút sebészkedik majd össze a főszereplő. De nem fokozom tovább a feszültséget, íme a hirdetés, utána előbb az én magyar fordításom, majd az utóbbi idők divatjának engedve egy fordítógépes változat.

HUMAN CENTIPEDE 3, a horror film, is looking for gentlemen of all ages, sizes, and ethnicities to play PRISON INMATES starting THURSDAY - MAY 16 in LOS ANGELES. These prisoners will work up to 13 DAYS between MAY 16 and JUNE 6. We will be shooting at a number of actual PRISONS in the LA area. Applicants can be expected to engage in regular prisoner activities like RIOTING, SCREAMING, and FIGHTING. However, this is a HUMAN CENTIPEDE movie. THERE WILL BE SOME SCENES TOWARDS THE END OF THE SHOOT REQUIRING PRISONERS TO BE PART OF THE HUMAN CENTIPEDE. Actors will be fully clothed, but will be asked to pose on their hands and knees rear end to mouth. Please do not apply if uncomfortable with this process.

Az Emberi százlábú 3. című horrorfilm forgatásához különböző korú, testmagasságú és származású férfiakat keresünk, akik a május 16.-án, csütörtökön kezdődő Los Angeles-i forgatáson rabokat játszanának. A rabok legfeljebb 13 napot fognak dolgozni május 16.-a és június 6.-a között. Több valódi börtönben fogunk forgatni LA környékén. A jelentkezők készüljenek fel arra, hogy a filmben olyan szokásos börtönbeli tevékenységeket fognak végezni, mint lázadás, sikoltozás és verekedés. De ez mégiscsak az Emberi százlábú-sorozat egyik filmje lesz. Előfordulnak benne olyan jelenetek a forgatás vége felé, amelyekben a rabok egy emberi százlábú részeit alakítják. A színészek teljesen fel lesznek öltözve, de négykézláb kell elhelyezkedniük úgy, hogy az egyikük hátsó felénél lesz a következő szája. Kérjük, ne jelentkezzen, ha egy ilyen jelenet gondolata kényelmetlenséggel tölti el.

Human Centipede 3 egy horror film, keres urak minden korosztály, méretben, és etnikumok játszani fogvatartottak induló csütörtök - május 16. Los Angelesben. Ezek a foglyok munka akár 13 nap között május 16. és június 6.. Mi lesz lövöldözés egy tényleges száma börtönök az LA területen. A pályázók várhatóan a rendszeres tevékenységek, mint a fogoly zavargások, sikoltozva, és harcol. Ez azonban az emberi százlábú film. Lesz néhány SCENES végén a hajtás IGÉNYLŐ foglyokat része az emberi százlábú. Szereplők teljesen felöltözve, de fogják kérni, hogy jelentenek azok négykézláb hátsó a száját. Kérjük, ne alkalmazandók, ha kényelmetlen ebben a folyamatban.

Share This Story

Get our newsletter