This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Állítsátok meg Demcsák Zsuzsa gyalázását!

Illustration for article titled ​Állítsátok meg Demcsák Zsuzsa gyalázását!

Tartalmas és alapos közleményben kérik ki maguknak – és lányuknak – Demcsák Zsuzsa médiaszemélyiség szülei, hogy a gyereket hírbe hozták Lázár Jánossal. Felelősségünk tudatában publikáljuk a dokumentumot egy az egyben. Nagyon durva dolgok vannak benne.

Advertisement

Komolyan. Annyira durvák, hogy egy pillanatra elgondolkodtam, nem kamu-e az egész, de a feladó és a részletek alapján biztosnak tűnik, hogy igazi. Tehát szóról szóra:

Demcsák Zsuzsa igazságai

  1. Soha nem találkozott Lázár Jánossal a TV2 Mokka című műsorán kívül, ahol kétszer volt a beszélgetőpartnere. Még telefonon sem beszélt vele soha.
  2. Nem volt Londonban sem vele, sem nélküle. Az ő személyét támadó utazások napjain a Mokkát vezette Budapesten. Utána lehet nézni.
  3. Családja, szülei soha nem kaptak és nem is kértek turisztikai támogatást, sem 1, sem 100 millió forint összegig. A családot gyalázó és hírbe hozó állítások ugyanolyan alaptalanok és gyalázkodók, mint az őt értek.
  4. Férje, Kiss József ellen a rendőrség megalapozott gyanúja után az ügyészség vádat emelt, mivel megalapozottnak tartotta a vádpontokat. Férje éveken át verte, míg végül látleletet vetetett az utolsóról, s az orvosszakértők véleményére hagyatkozva tartotta megalapozottnak a súlyos testi sértés vádját az ügyészség. A másik kettő vádpont: garázdaság és lopás vétsége is ugyanilyen megalapozottan áll fenn. Saját feleségét lopta meg, a ruháit tette tönkre tehetetlen, fékezhetetlen dühében, sötét indulataiban. Feleségét és a gyerekeit eközben elűzte az otthonukból 2 éve, immár véglegesen (előzetesen majdnem minden héten kirúgta őket). A vele töltött 8 év alatt Demcsák Zsuzsa többször volt életveszélyben, szülei mentették állandóan, attól tartva, hogy maradandó kárt tesz benne és saját gyerekeiben. Ezek a tények. Ezért van büntetőeljárás alatt Kiss József.
  5. Férje sem a válóperre, sem a büntetőperre nem jelenik meg, bujkál, nincs igazolt lakcíme. Közben telefonon egyfolytában zaklatja feleségét szerelmével, zsarolja, fenyegeti, gyötri, állandóan félelemben tartja. S ennek a félelem-függőségnek a fenntartása a célja, ezért nem hajlandó válni.
  6. Már több hónapja járja a bulvársajtót Demcsák Zsuzsa bemocskolása szándékával, ő terjeszti róla és Lázár Jánosról az alantas média által nyilvánosságra hozott, az ő tanúvallomásában szereplő rágalmakat. Bosszúálló, sötét indulatú ember, aki beteges féltékenysége miatt azonnali pszichológiai kezelésre szorulna.
  7. Nem a hivatalos bíróságon, hanem alattomosan, a sötét szándékú sajtóorgánumokat felhasználva akarja feleségét tönkretenni, vélt igazát érvényesíteni. Egyértelműen ő adta oda az általa kiválasztott sajtónak a rendőrségi jegyzőkönyvet, melyért ő és a nyilvánosságra hozók ellen is büntetőeljárást kezdeményeztünk. S egyáltalán nem érdekli, hogy akkor ki fogja a gyermekeit eltartani, felnevelni. Mert ő ezt egyáltalán nem akarja, a bíróságon egyértelműen lemondott róluk.
  8. Az ügyvédek és szakértők egyértelmű tapasztalata, hogy az indulatos, feleségverő emberek a bíróságon és a válóperekben mindig arra hivatkoznak, hogy feleségük megcsalta őket. Kiss József, mikor megtudta, hogy felesége végre látleletet vetetett az utolsó verés nyomairól, szisztematikusan hintette el mindenhol, hogy alkoholista és kurva a felesége. Már akkor felkészült, hogy erre a vádra alapozza bírósági védekezését.
  9. Demcsák Zsuzsa a gyermekeit teljesen egyedül neveli. Férjét egyáltalán nem érdeklik a gyerekek. E két gyereken kívül van egy már 14 éves lánya, akit 5 éves kora óta nem látott, nem is akart. A minimálisan megítélt gyerektartást sem fizette ki soha. A láthatási időt sem használja ki, hogy velük lehessen. Gyermekei nagyon jól tanulnak. Harmonikus fejlődési, családi közeget biztosít számukra az anyjuk.
Advertisement

Kérünk mindenkit, hogy ne gyalázkodjanak, ne terjesszék a mocskot, ne járuljanak hozzá egy asszony és gyermekei tönkretételéhez. E nélkül is igen nehéz ebben a pokolban élnie, amit a férje csinált a házasságukból, s amiből nem engedi el, mert szüksége van a bosszúra. Kérem, ne üljenek fel egy tisztességtelen, beteg, bosszúálló, indulatain uralkodni képtelen, a rendőrségnek életében már nagyon sok gondot okozó személy állításainak. Aki egyébként eltűnt. Szeptemberben, büntetőügye következő tárgyalásán már rabláncon fogják elővezetni.

Share This Story

Get our newsletter