Állítólagos roma kurva videójával zsarolják az LMP-s Hadházy Ákost

Illustration for article titled Állítólagos roma kurva videójával zsarolják az LMP-s Hadházy Ákost

Ilyen még nem volt. Hadházy Ákos meg merte piszkálni az Országos Roma Önkormányzat sikkasztásgyanús ügyeit, erre olyan videót publikált a Fidesz-frakció netes revolverlapja, amin egy állítólagos prostituált vádolja őt azzal, hogy az ügyfele volt, és hogy utálja a cigányokat.

Szia, Ákos! Ez a felvétel neked szól. Olvasom mindenhol, hogy az én fajtámat ocsmárlod! Pedig amikor a feleségedtől válófélben voltál, nálam kerestél vigaszt, igénybe vetted a szexuális szolgáltatásaimat. Sőt, komoly kapcsolatot akartál velem létesíteni!

Advertisement

Ezzel a spontánnak kicsit sem nevezhető, rendőrjegyzőkönyves nyelvezetű szöveggel indul a magyar politikai legaljasodás friss-csodálatos emlékműve. A 46 másodperces videót az a Pesti Srácok publikálta, amelyet a Fidesz-frakcióval között többmilliós szerződések tartanak el, és amely a pletykák szerint Kocsis Máté és Lázár János környezetéből kap sok információt.

Advertisement

A PS a faceportal.hu-ról szedte a sztorit. Itt egy kézzel írott – abszolúte életszerű sztorit előadó! – levelet is kiraktak, amiben az állítólagos kurva állítólagos nagynénje meséli el, hogy ismerkedett meg a teljes nevén bemutatkozó dr. Hadházy a prostitúcióra fanyalodó Melissával.

Advertisement
Illustration for article titled Állítólagos roma kurva videójával zsarolják az LMP-s Hadházy Ákost

Árulkodó, hogy Hadházyt, aki az utóbbi hetekben leleplezte, hogy az ORÖ a Híd a munka világába felzárkóztatási programra kapott pénzből hogyan bérelt luxusirodát, kölcsönzött darabonként havi félmllió forintért Opel Corsákat, és általában, hogy dőzsölt, az érintett Roma Önkormányzat vádolta meg először rasszizmussal. Ahogy a kurva is a videó elején.

Advertisement

A lejárató-megfélemlítő szándékkal csinált videóról annyira ordít, hogy kamu, hogy az egész már inkább humoros hatású.

Hadházy – aki szekszárdi fideszes önkormányzati képviselőként a helyi trafikok törvénytelen kiosztásának leleplezésével lett országos hírű, majd átigazolt az LMP-be – a Cinknek elmondta, az elmúlt két évben többször próbálták zsarolással, lejáratással megfélemlíteni. "Engem az ilyesmi nem nagyon érdekel, csinálni fogom tovább, amit jónak látok" – mondta a korrupcióleleplezésben utazó politikus. Hadházy jó hangulatban volt, azzal viccelődött, hogy éppen ma tartott sajtótájékoztatót egy Goodwill Energy nevű cég gyanús közbeszerzési sikereiről, és reméli, hogy a jövő héten nem áll elő azzal a cég egyik alkalmazottja, hogy szexuális kapcsolatuk volt.

Advertisement

Az LMP-s végül úgy fogalmazott, nem is bánja a mocskolódó videót, mert az általa keltett botrány csak jobban rávilágít az ORÖ-nál folyó "irgalmatlanul mocskos ügyekre".

Share This Story

Get our newsletter