Ilyen m√©g nem volt. Hadh√°zy √Ākos meg merte piszk√°lni az Orsz√°gos Roma √Ėnkorm√°nyzat sikkaszt√°sgyan√ļs √ľgyeit, erre olyan vide√≥t publik√°lt a Fidesz-frakci√≥ netes revolverlapja, amin egy √°ll√≠t√≥lagos prostitu√°lt v√°dolja ŇĎt azzal, hogy az √ľgyfele volt, √©s hogy ut√°lja a cig√°nyokat.

Szia, √Ākos! Ez a felv√©tel neked sz√≥l. Olvasom mindenhol, hogy az √©n fajt√°mat ocsm√°rlod! Pedig amikor a feles√©gedtŇĎl v√°l√≥f√©lben volt√°l, n√°lam kerest√©l vigaszt, ig√©nybe vetted a szexu√°lis szolg√°ltat√°saimat. SŇĎt, komoly kapcsolatot akart√°l velem l√©tes√≠teni!

Ezzel a spont√°nnak kicsit sem nevezhetŇĎ, rendŇĎrjegyzŇĎk√∂nyves nyelvezetŇĪ sz√∂veggel indul a magyar politikai legaljasod√°s friss-csod√°latos eml√©kmŇĪve. A 46 m√°sodperces vide√≥t az a Pesti Sr√°cok publik√°lta, amelyet a Fidesz-frakci√≥val k√∂z√∂tt t√∂bbmilli√≥s szerzŇĎd√©sek tartanak el, √©s amely a pletyk√°k szerint Kocsis M√°t√© √©s L√°z√°r J√°nos k√∂rnyezet√©bŇĎl kap sok inform√°ci√≥t.

A PS a faceportal.hu-r√≥l szedte a sztorit. Itt egy k√©zzel √≠rott ‚Äď abszol√ļte √©letszerŇĪ sztorit elŇĎad√≥! ‚Äď levelet is kiraktak, amiben az √°ll√≠t√≥lagos kurva √°ll√≠t√≥lagos nagyn√©nje mes√©li el, hogy ismerkedett meg a teljes nev√©n bemutatkoz√≥ dr. Hadh√°zy a prostit√ļci√≥ra fanyalod√≥ Meliss√°val.

Advertisement

√Ārulkod√≥, hogy Hadh√°zyt, aki az ut√≥bbi hetekben leleplezte, hogy az OR√Ė a H√≠d a munka vil√°g√°ba felz√°rk√≥ztat√°si programra kapott p√©nzbŇĎl hogyan b√©relt luxusirod√°t, k√∂lcs√∂nz√∂tt darabonk√©nt havi f√©lmlli√≥ forint√©rt Opel Cors√°kat, √©s √°ltal√°ban, hogy dŇĎzs√∂lt, az √©rintett Roma √Ėnkorm√°nyzat v√°dolta meg elŇĎsz√∂r rasszizmussal. Ahogy a kurva is a vide√≥ elej√©n.

Advertisement

A lej√°rat√≥-megf√©leml√≠tŇĎ sz√°nd√©kkal csin√°lt vide√≥r√≥l annyira ord√≠t, hogy kamu, hogy az eg√©sz m√°r ink√°bb humoros hat√°s√ļ.

Hadh√°zy ‚Äď aki szeksz√°rdi fideszes √∂nkorm√°nyzati k√©pviselŇĎk√©nt a helyi trafikok t√∂rv√©nytelen kioszt√°s√°nak leleplez√©s√©vel lett orsz√°gos h√≠rŇĪ, majd √°tigazolt az LMP-be ‚Äď a Cinknek elmondta, az elm√ļlt k√©t √©vben t√∂bbsz√∂r pr√≥b√°lt√°k zsarol√°ssal, lej√°rat√°ssal megf√©leml√≠teni. "Engem az ilyesmi nem nagyon √©rdekel, csin√°lni fogom tov√°bb, amit j√≥nak l√°tok" ‚Äď mondta a korrupci√≥leleplez√©sben utaz√≥ politikus. Hadh√°zy j√≥ hangulatban volt, azzal viccelŇĎd√∂tt, hogy √©ppen ma tartott sajt√≥t√°j√©koztat√≥t egy Goodwill Energy nevŇĪ c√©g gyan√ļs k√∂zbeszerz√©si sikereirŇĎl, √©s rem√©li, hogy a j√∂vŇĎ h√©ten nem √°ll elŇĎ azzal a c√©g egyik alkalmazottja, hogy szexu√°lis kapcsolatuk volt.

Az LMP-s v√©g√ľl √ļgy fogalmazott, nem is b√°nja a mocskol√≥d√≥ vide√≥t, mert az √°ltala keltett botr√°ny csak jobban r√°vil√°g√≠t az OR√Ė-n√°l foly√≥ "irgalmatlanul mocskos √ľgyekre".